Kokain, korrupció, szervkereskedelem. Ozsváth Cseke Gergő főszerkesztő (borsod24.hu)töredelmesen elnézést kér Dr. Nagy Gábor orvosigazgatótól

http://https://www.youtube.com/watch?v=Dq-hEEUGNIYHelyreigazítás

2020.december 12. napján „Kokain, korrupció, szervkereskedelem következmények nélkül a BAZ Megyei Kórházban” szalagcím alatt a www.borsod24.hu weboldalon közzétettünk egy cikket Dr. Nagy Gáborról, a B-A-Z Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház orvosigazgatójáról, amiben vele és a kórházzal kapcsolatosanvalótlan tényeket állítottunk és ezzel súlyosan megsértettük személyiségi jogát, becsületét és emberi méltóságát. Az említett hírt egy, a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levél tartalma alapján közöltük, a közölt tények valóságárólazonban nem győződtünk meg, nem voltunk körültekintők. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélben foglalt tényállítások valótlanok voltak.A főszerkesztőt a fenti esettel összefüggésben a Miskolci Járásbíróság jogerősen el is marasztalta nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében.

Ezúton is mind a Borsod24 sajtóorgánum, mind pedig Ozsváth Cseke Gergő főszerkesztő töredelmesen elnézést kér Dr. Nagy Gábor orvosigazgatótól a történtek miatt.