Skip to content

A Miskolci Egyetemen lopták el a telóját. Szex nincs rajta

A Miskolci Egyetemen lopták el a telóját. Szex nincs rajta

Bors megkereste L.L. Juniort, így kiderült, még senki nem jelentkezett nála, de arra is választ adott, hogy miért ajánlott fel egy kisebb vagyont a mobilért.

„Nyilván hívtam, de nem csöng ki a telefon, és nem látszik a lokátoron sem, ezért is tettem ki a felhívást. Azért ajánlottam ekkora összeget, mert a telefon 500 ezer forintba került, és megdupláztam a megtalálói díjjal. Szeretném visszakapni a privát képeimet” – mondta L.L. Junior.

“Nincs okom félni, semmi olyan nincs rajta… De a családi, privát fotóknak számomra nagy eszmei értéke van. Zenészként ez a telefon a munkám része is, fontos telefonszámok vannak rajta” – fogalmazott.

(via index.hu)

Korábban írtuk

Miskolci Egyetem. Ellopták L.L. Junior mobilját, egymilliót ajánl érte

Miskolci Egyetem. Ellopták  L.L. Junior  mobilját, egymilliót ajánl érte

Egy kisebb vagyont ajánlott fel L.L. Junior annak, aki megtalálja az elhagyott telefonját.

A rapper péntek este Miskolcon, a Rockwell klubban lépett fel. Koncert közben azonban letette a telefonját a színpad mellé, a készülék pedig eltűnt.

„Bárki, aki megtalálja a ma este elveszett fekete színű iPhone 13pro telefonomat, 1 millió forint jutalmat adok érte!” – írta egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban a rapper, aki még az email címét is megadta, ahova „érdemi információkat” tudnak neki küldeni a készülékről.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. guest
    2023.06.27. 13:40

    Junior találkozása a leendő szellemi elittel a miskolci egyetemen. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük