Az ország így is reménytelen, de ez még egy utolsó előtti nagy vizsga lesz. Az uccsó majd a Huxit.. A nap

A magyar nép leszarja az alkotmányt, választási törvényt, stb. Igénye se nagyon van rá, és nem is érti. A manyup lenyúlása is azért működött, mert olyan pénz volt, amelynek elvesztése nem látszott a napi számlán, így az átlag fel sem fogta, miről van szó.

Ezt csinálja kurva jól a Fidesz. Olyan pénzeket nyúl le, melyek nem látszanak azonnal. Manyup, úniós támogatások, stb. Az inflációt is ráfogják másra. A magyar esetleg az utcára menne, ha közvetlenül mondjuk a bankszámláját nulláznák le. De egy olyan dologért, mint hogy mit lehetett volna építeni abból a pénzből, amit a Fidesz lenyúlt? Ezt fel sem fogja a többség.

Amire viszont kíváncsi leszek, az az állampapíros pénzgyűjtés. Most először van olyan érzésem, hogy átlépik az eddigi határt, és konkrét, a pógár által saját kézzel betett összegeket fognak lenyúlni, aztán az meg majd les, hogy hova lett a pénze. Nyilván az ország így is reménytelen, de ez még egy utolsó előtti nagy vizsga lesz. Az uccsó majd a Huxit és az utána jövő orosz modell.

Fotó: Miskolc a 90 es évek