Skip to content

Hanyagul parkolt harckocsik az Orbán féle Hatvanpusztán

Hanyagul parkolt harckocsik az Orbán féle Hatvanpusztán

Hadházy: Mészárosék harckocsikkal mennek szomszédolni Orbánhoz Hatvanpusztán

Hadházy: Mészárosék harckocsikkal mennek szomszédolni Orbánhoz Hatvanpusztán
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos szerint elkészült az a földi halandó számára elképzelhetetlen luxus épületegyüttes Hatvanpusztán, amire „a miniszterelnök azt hazudta, hogy majorság lesz”.

A független országgyűlési képviselő légi felvételeket osztott meg az RTL Híradóval Orbánék birtokáról, ezek arról tanúskodnak, hogy már a kertészek is végeztek a munkával.

Hadházynak volt még egy érdekes felfedezése, erről külön Facebook-posztban számolt be. Mint emlékeztet, Mészáros Lőrinc szomszédos birtokán valamiért harckocsik is parkolnak. Ezekről egy NAV-vizsgálat korábban megállapította, hogy az egyik egy magyar felderítő jármű, a lánctalpas pedig egy osztrák betegszállító harckocsi.

Most viszont azt a fülest kapta Hadházy, hogy a harkocsikat nemcsak nézegetik, hanem játszadoznak is velük Orbánék. Azt írja, környékbeliektől több jelzést is kapott, hogy

A BICSKEI ERŐMŰ-TÓNÁL FEKVŐ MÉSZÁROS-NYARALÓTÓL GYAKRAN TANKOZGATNAK ÁT AZ ORBÁN CSALÁD SZOMSZÉDOS, HATVANPUSZTÁN ÉPÜLŐ KASTÉLYÁHOZ.

Hadházy Ákos friss fotókat is mellékelt, ezeken az látható, hogy a lánctalpas csak félig van letakarva, és a gépeket hanyagul parkolták le. „Lehet, hogy meglepetésszerű ukrán támadástól tartva rohantak a játékvitézek egy közeli pincébe” – elmélkedett az ellenzéki képviselő.

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



12 Comments

  1. Névtelen
    2023.06.18. 10:57

    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/331485925_1238580023745306_8894039950294523427_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=mQDEUlf5K1IAX-fUBam&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDXgwgCPJYX31FPMx9yZ-szmoUxQk2jRnvoKm6C6AuWyw&oe=6492B622

  2. Névtelen
    2023.06.18. 11:02

    Aztán ahogy az lenni szokott, megint kiderült, hogy folyékonyan hülyének nézték a népet. Megkérdőjelezhetetlenül nagy nehézségben lenne a törzsfőnök is meg az egész rezsimje is, ha mindig igazat kellene beszélniük. Pláne hogy legkésőbb Müller Cecília járványügyi ámokfutása óta tudjuk, hogy nem olyan könnyű a jó szöveget megtalálni, ha az ember főállásban lop, csal, hazudik, és nincs ellene vakcina, elvonó, semmi nem segít. Úgyhogy az van, amit Hadházy Ákos írt: normális országban egy miniszterelnök már aznap lemondott volna, amikor kiderült, hogy az állami óriásberuházásokon megtollasodott – vagy hogy pontosabban fogalmazzunk közpénzeken milliárdosra hízott – apja egy 150 éves műemlék épületegyüttest földig rombolva épít több ezer négyzetméteres luxus birodalmat a pereputtynak. A miniszterelnök nemhogy nem mondott le, de a mostanra a mű elkészült. És azért készülhetett el, mert ez nem egy normális ország, ahol kiművelt emberfők egymás iránti szolidaritása, felelősségtudata és önbecsülése akadályozza meg, hogy bármilyen színezetű kormány is kerül hatalomra, az tönkre tehesse a jelent és a jövőt. Ezzel szemben az van, amit Puzsér Róbert így fogalmazott meg szerintem nagyon helyesen: Orbán Viktort és rendszerét szolidaritást hírből sem ismerő, saját rezsijén kívül semmi iránt nem érdeklődő, közönyös finkelsteini fogyasztók kritikátlan tömege tartja hatalmon.

    Az egyedüli hozzáfűznivalóm az, hogy egyáltalán nem most derült ki, hogy nincs remény. Nem most, amikor az egyetemisták teljesen passzívan, fiatalabb diáktársaik ügye iránt teljesen érzéketlenül, méla közönnyel nem tesznek semmit. (Sokan mások sem tesznek semmit, miközben a Rogán-központ pusztító, mérgező propagandája kábítja, bódítja, uszítja és vetkőzteti ki magából a magyar társadalmat.) Nem most, amikor miközben a jogaikért, a jövőjükért, a tanáraikért kiálló gyerekeket könnygázzal oszlatják – a sors iróniája gyanánt – az állítólagos pénzhiány miatt életbiztosítás nélkül maradt rendőrök (jelentése: az évtizedes korrupció legfőbb politikája okán, globális folyamatoktól nem függetlenül működésképtelenné vált a fideszes állam), egy futballmeccs miatt, a megerősített konzuli szolgálat elrendelésével fontoskodik, bohóckodik minden idők legkártékonyabb külügyminisztere. Nem most derült ki, hogy nincs remény, amikor nagy csinnadrattával, melldöngetve megnyitják a csilliárdos Nemzeti Atlétikai Központot, miközben az uniós források hiányában, a gazdasági összeomlás szélén tántorog az össznépi nyomorúság. De ők a trágyakupac hátán akkor is atlétikai világbajnokságot szerveznek. Nélkülözhetetlen munkát végző emberek életével szórakozva spórolnak, azonnali pedagógusbéremelés helyett brüsszeleznek, dollárbaloldalaznak, és háborúpártizva habzik a szájukon a büdösmigránsozás, miközben a hatvanfelcsútpusztai küldetéstudat magasról tesz az egészre. Sorosozik, egyre durvábban nácul, hazudik, sunnyog, a békével öblögetve tolja a háborús agresszor Moszkva szekerét, és esze ágában nincs tizenhárom év után se nemhogy foglalkozni a társadalmat, a jövőt komolyan érintő problémákkal, de őszintén beszélni se hajlandó róluk.

    Tessék, jobbágyok már a hivatalos látogatásait is oda szervezi, ahol a közelben éppen futballmeccs van. És? Közötök? Milyen oktatás? Milyen jövő? Ameddig a szolidaritást hírből sem ismerő jóságos nagymamák, tisztességben megőszült nagypapák, derék munkásemberek, családapák és női princípiumukat beteljesítő nők ökölbe szorulva lincselni akarnak szókimondó, bátor gyerekeket, akik nem akarnak a Mészáros-Orbán-dinasztia szotyolaültetvényén gályázni (képzavar, nem baj) vagy az akkumulátorgyárak futószalagai mellett megdögleni, ameddig a saját rezsijükön kívül semmi mással nem foglalkozó ivarérett polgárok a gyerekeikkel, az unokáikkal szemben az utolsó leheletükkel is védik az önkényurat, miközben az infláció felzabálja a bérüket, nyugdíjukat, addig az önkényúr azt csinál, amit akar. Addig nincs remény. Az egyetlen reményem nekem személyesen az, hogy Varga jó miniszterasszony száján a próféta könyökölt ki, midőn azt állította – még ha nem is saját magára, a főnökére, és az elmúlt ezer év legkorruptabb kormányára gondolt, csak migránsozni akart egy öblöset, az most megint úgy kell nekik, mint egy falat kenyér -, hogy

    hosszútávon nem lehet a valóságot letagadni, nem lehet elhazudni az emberektől, hogy az, ami történik, az nem jó.

    Legyen úgy. Már elég hosszú utat megtettünk. Ámen.

    • Névtelen
      2023.06.18. 13:21

      Tudjuk!
      „Brit tudósok megállapították hogy akinek nincs ikertestvére annak valószínű már nem is lesz „

  3. kommunista városvezetés
    2023.06.18. 13:06

    szegény szarházy megőrült és belebolondult ebbe meg a hívei. de hát, ezért fizetik.

  4. Névtelen
    2023.06.18. 13:24

    Tudjuk!
    „Brit tudósok megállapították hogy akinek nincs ikertestvére annak valószínű már nem is lesz „

    • Névtelen
      2023.06.18. 18:30

      rólad meg megállapítottuk hogy anyád és apád testvérek

      • Névtelen
        2023.06.19. 10:53

        Akkor ez lehet az oka annak, hogy a nyomorult még mindig nem tanulta meg, hogy hogy kell egy hozzászólást csak egyszer beszúrni…

  5. Névtelen
    2023.06.18. 18:37

    https://papaigabor.files.wordpress.com/2023/03/technikai.jpg?w=1024

  6. Névtelen
    2023.06.18. 18:45

    Az avas szagú parasztudvaron szocializált tömegek örömmel követik vezérüket, hiszen érzik benne, hogy közülük való.”Hol a rútság szabály, ott legszebb az ocsmány!” (Romhányi József)

  7. Névtelen
    2023.06.18. 18:47

    a NER-ben mégis alapelvnek számító gyakorlat, hogy elmosódik a határ az állam-, és magánügy, párt és állami feladat, magánpénztárca és a közpénz között, amiből az következik, hogy Orbán Viktor Magyarországot feudális mintára a saját magánbirtokának tekinti. Erőforrásait, pénzét kénye kedve szerint használja. Voltaképpen királyságot működtet egyelőre király nélkül, de a hűbériség minden eszközével. Mint tudjuk, már készül kastélyokat is osztogatni, pénzt pedig dögivel.

    De az egyház is olyan ingatlanokat kaphat, amire csak rámutat, szintén a feudalizmus nevében, és erre utal állam és egyház összeolvadása is. Fasiszta királyságban élünk, ha már a köztársaság meghatározást rég kihúzták – mint államformát – szerencsétlen hazánk nevéből, s innen látjuk, mi lett belőle, csak egyelőre szégyellenek bevallani. Bár nem is akarják igazán, vagy egyenesen elhallgatják, mert a hűbéreseknek így jó, ez épp megfelelő, hogy hűségükért megkapják az ellenszolgáltatást, pénzt, kastélyt, hivatalt, kitüntetést. Százezerével részesei a játszmának, úgy hárommillió hülye meg tapsol neki. Ki van ez találva és bebetonzova.

    S így betonba öntve süllyed alá az iszapba. Egyébiránt most, Podgoricában is – összemosva köz-, és magándolgokat – valami kisvendéglőből jelentkezett be urunk. Előtte Berlusconi temetése előtt vagy után is eszegetett-borozgatott valami jófajta olasz vendéglőben, asszonykájával is meg lett örökítve homárt zabálva egy kis köznek hazudott magánkiránduláson. És azon már tényleg túl vagyunk, hogy azt firtassuk, ezeket ki fizeti és miből, hanem a nívó jeleit látjuk megjelenni a képi üzenetekben, hogy Orbán meccsre jár és zabál, s olybá tűnik, hogy ez a szint. Hogy ez az igény korlátok nélküli uralkodóként.

    Ami nívó kirajzolódik, azt a manust szánnunk kellene, ha nem rühellenénk annyira. Így viszont, ebből a szorításból nem egyéb rajzolódik ki, illetve tolul fel bennünk, mint Sartre nevezetes undora. Roquentin urak vagyunk, akikben azonban nem a lila nadrágtartó vagy a fa kérge, hanem Orbán látványa okozza a rosszullétet, ez a testileg, szellemileg igénytelen nyomorult, aki az egész országot erre a szintre zülleszti. Húzza le az avas szagú parasztudvarra, az elvetélt gyerekkori álmai mocsarába. Fodbalmeccs és zabálás. Labda és préshurka, kalbász meg pálinka, hogy a nívó elemeit egymás mellé rakjuk. Elképesztő egy isten ez.

  8. Névtelen
    2023.06.18. 18:51

    Kétségtelen, hogy Ukrajnában háború van, Európa más részén és Magyarországon viszont egyáltalán nincs. Ezért van nálunk háborús vészhelyzet. Európa más részén a gazdaság, az államháztartás nem állt bele a földbe, lassan már az inflációt is feledik, köszönik szépen, elég jól elvannak. Orbán azonban az évszázad legsikeresebb évtizedében úgy elcseszett mindent, hogy a jelek szerint elég közel vagyunk az államcsődhöz, amit elkerülendő a Fidesz új és még újabb adókat vet ki, de ezek szerint ez sem igazán elég. A mi békegalambunk ezt üzeni önnek: „Háborús időkben az segít az országnak, aki a megtakarítását állampapírban tartja”.

    Minden további külön értesítés helyett nálunk nincsenek háborús idők, ha csak azt nem tartjuk annak, hogy retorikában és a tettek mezején Orbán fejében több mint egy évtizede igen, de ez csak mellékes megjegyzés. A kiábrándító valóság az ország helyzete csupán, amely összeomlás előtt áll, s mint kitetszik, a lakosság pénzéből akar talpon maradni, ami nem egyéb, mint Orbán hatalmának megőrzése. Ehhez kérik a lakosság pénzét, tehát az adja nekik oda, aki azt szeretné, hogy Orbán hatalmon maradjon, illetve az is, aki szeretne rá keresztet vetni a lóvéra. Mert csak egy rendelet kell hozzá a vészhelyzeti kormányzásban. Egy éjszaka.

    Gondolhatunk a manyup pénzekre, arra a háromezer milliárdra, amit zsarolással és hazugsággal elszedtek az emberektől, és azóta is csak azt kutatják, hol lehet, mert sehol sincsen. Most pedig Orbán a háborúra hivatkozva feltalálta a békekölcsönt, csak másképp nevezi, és a mostani szelíd, de aljas unszolástól könnyen eljuthatunk oda, hogy kötelező lesz váltani. Csak épp akkoriban egy háborúban porig rombolt országot kellett újjáépíteni, míg most, mint már említettük épp egy rohadt sikeres kormányzás áldásait ünnepeljük úgy, hogy a mi pénzünk nélkül beszarik az ország. Elképesztő kilátások.

    És mégpedig azért elképesztőek, mert évtizedes konjunktúra, soha nem látott uniós pénzbőség, kedvező nemzetközi gazdasági környezet után lóg ki az ország segge a gatyából, amihez a háborúnak az ég egy világon semmi köze nincsen. Ezermilliárdok a családnál és a haveroknál, és mindezek után, ha szabad így fogalmaznunk, és miért ne, Orbánnak van pofája a pénzünket kunyizni, és mondom, még szerencse, hogy egyelőre csak kéri úgymond, és nem viszi erővel. Nem akarnék vészmadár lenni, de ez az idő is el fog jönni.

  9. Névtelen
    2023.06.19. 14:59

    https://uploads.disquscdn.com/images/c79e1c7af2ba918e5e4500af05fc30530bb46d3382d0f3b50e6c3955ebcfb23a.png

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük