“Nem szabadna megengedni a félmeztelen napozást a tengerparton. A nap

“Nem szabadna megengedni a félmeztelen napozást a tengerparton. Nagyon zavaró volt a férjemnek, aki csak pihenni akart. ”
2. “Az indiai Goa-i nyaralásomon undorodtam attól, hogy szinte minden étteremben curryt szolgáltak fel. Nem szeretem a fűszeres ételeket. ”
3. „Spanyolországba mentünk nyaralni, és gondunk volt a taxisokkal, mivel mind spanyolok voltak. ”
4. “Foglaltunk egy kirándulást egy víziparkba, de senki nem mondta, hogy saját fürdőruhát és törölközőt kell vinnünk. Feltételeztük, hogy benne lesz az árban. ”
5. “A tengerpart túl homokos volt. Mindent ki kellett takarítanunk, amikor visszaértünk a szobánkba. ”
6. “Rájöttünk, hogy a homok nem olyan volt, mint a brosúrában lévő homok. A prospektusod szerint a homok fehér, de sokkal sárgább volt. ”
7. “Lusta dolog, hogy a helyi boltosok Puerto Vallartatoban bezárnak délutánonként. Gyakran kellett vásárolnom dolgokat ‘szieszta’ idején — ezt be kellene tiltani. ”
8. “Senki sem mondta, hogy halak lesznek a vízben. A gyerekek féltek. ”
9. “Bár a prospektusban az állt, hogy teljesen felszerelt konyha van, a fiókokban nem volt tojásszeletelő. ”
10. “Szerintem a prospektusban el kellene magyarázni, hogy a helyi vegyesbolt nem árul rendes kekszet, mint a tejsodókrémet vagy a gyömbéres mogyorót. ”
11. “Az utak egyenetlenek és rögösek voltak, így nem tudtuk elolvasni a helyi útikalauzkönyvet az üdülőbe vezető buszozás alatt. Emiatt sok olyan dologról nem tudtunk, ami szórakoztatóbbá tette volna a nyaralásunkat. ”
12. “Kilenc órába telt, mire hazarepültünk Jamaicából Angliába. Az amerikaiaknak csak három órába telt, mire hazaértek. Ez igazságtalannak tűnik. ”
13. “Az egy hálószobás lakosztályunk méretét a barátaink három hálószobájával összehasonlítottam, és a miénk lényegesen kisebb volt. ”
14. “A prospektusban az áll: ‘Az üdülőhelyen nincs fodrász. Gyakornok fodrászok vagyunk, és szerintünk tudták, és tovább várattak minket a kiszolgálásra. ”
15. “Amikor Spanyolországban voltunk, túl sok spanyol volt ott. A recepciós spanyolul beszélt, az étel spanyol volt. Senki nem mondta nekünk, hogy ennyi külföldi lesz. ”
16. “Kint kellett sorba állnunk, hogy elérjük a hajót, és nem volt légkondi. ”
17. „Túraszervezőként kötelességed, hogy tájékoztass minket a zajos vagy engedetlen vendégekről, mielőtt utazunk. ”
18. “Megcsípett egy szúnyog. A prospektusban nem volt szó szúnyogokról. ”
19. “A menyasszonyommal ikerágyakat kértünk, amikor foglaltunk, de helyette egy királyágyas szobába kerültünk. Most téged tartunk felelősnek, és szeretnénk, ha visszatérítést kapnál azért, hogy terhes lettem. Ez nem történt volna meg, ha abba a szobába raksz minket, amit lefoglaltunk. “