Skip to content

Napok óta nem reagál Böjte Csaba a Válasz Online-nak arra a kérdésére, volt-e szeretője

Napok óta nem reagál Böjte Csaba a Válasz Online-nak arra a kérdésére, volt-e szeretője

A lap interjút közölt Böjtével, de annak megjelenése előtt a szerzetesre súlyosan terhelő információk szivárogtak ki. Több kérdést küldtek neki, egy nappal arrébb tolták a megjelenést – választ azonban így sem kaptak.

Kedden közölt hosszú interjút a Válasz Online Böjte Csaba ferences szerzetessel, amelyben hosszan kérdezték a gyermekotthonaiban történt erőszakos és szexuális erőszakos esetekről, valamint szeretői viszonyáról. A beszélgetés még múlt héten zajlott le, a publikálás előtti napokban azonban kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Böjte az állítólagos szeretőjével beszél, valamint olyan üzenetek, amelyeket ugyanannak a nőnek írhatott.

Válasz Online – bár az interjú megjelenésekor közölték, hogy nem tisztjük emberek magánéletében turkálni – három további kérdést küldött el Böjte Csabának a kiszivárgott üzenetekkel és hangfelvétellel kapcsolatban:

  • Több üzenet mellett egy hangfelvétel is nyilvánosságra került, amelyen ön beszél a nővel, aki állítja: másfél évig az ön szeretője volt. Létesített szexuális kapcsolatot a felvételen hallható nővel?
  • A felvételt nehéz másképp értelmezni, mint hogy azon elismeri a nővel folytatott viszonyt. Folytathatja így papként, szerzetesként?
  • Ha nem a papi, szerzetesi esküje szerint élt vagy él, az nyilván hitelességi problémát jelent. Olyannyira, hogy az intézményi kérdésekről mondott szavait is sokan kétkedve fogadják majd. Honnan tudjuk, hogy igazat mond?

Az interjút eredetileg hétfőn jelentették volna meg, de adtak Böjtének még egy napot, hogy reagáljon. Hétfőn a szerzetes jelezte is: „holnap válaszolok”. A válaszai azonban nem érkeztek meg. A lap azt írta: „Böjte Csaba ezekkel a kérdésekkel egész életében szembesülni fog. Az ő érdeke is, hogy választ adjon rájuk. Ha a súlyos állítások nem többek koholmánynál, a válaszadás nagyon egyszerű. Az első kérdésre egyetlen szó: »nem«. Amely a második kérdést részben, a harmadikat teljesen tárgytalanná tenné.”



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2023.05.26. 20:32

    Lehet, hogy az a nő megkísértette, minthogy ilyen van, amit ünnepel a kormányuk 1997 óta, hogy a tisztességeket embereket hogyan tették tönkre.

  2. v.ki
    2023.05.27. 00:22

    A h.tsabai pleXnak is van szeretője. Azzal mászkál mindenhova, annyira magabiztos az ipse.

    6
    1
  3. Névtelen
    2023.05.27. 14:39

    Aztán ki nem szarja le a szarszínű lyézusmániás csuhást. 😛

    2
    1
    • Névtelen
      2023.05.28. 10:36

      neked milyen a színed kulagyerek?

      • Névtelen
        2023.05.28. 18:52

        Hát nem olyan, mint a te pofád!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük