Hatalmas csalódás. Miskolc ellenzéki vezetése a Fidesz pártjára állt

Hatalmas csalódás❗️Miskolc ellenzéki vezetése a Fidesz pártjára állt. A Fidesszel közösen szavazták meg, hogy az önkormányzat iskolák, óvodák épületeit adja át az egyházaknak.

⏩️Összesen kilencet. Ingyen❗️ Holott az épületek értéke több mint egymilliárd forint. A városvezetés szerint ezzel csökken a város vagyona, így csökken a város terhe is. Szégyen ez a hozzáállás❗️Ha az egyház fizetett volna az ingatlanokért, talán lett volna miből felújítani a többit. De ez így nem más, mint a város kifosztása.
⏩️És persze lehet arra hivatkozni, hogy a Fidesz-Jobbik-Mi hazánk koalíció olyan törvényt szavazott meg a parlamentben, ami ezt lehetővé teszi. Lehet, de nem érdemes, mert van olyan település, ahol kemény kiállással ezt a fosztogatást megakadályozták. Miskolcon nem ezt tették. Inkább gyáván összeálltak a Fidesszel.
🗣Ha ilyen Miskolc vezetése, A Nép Pártján tudni fogja, mi a dolga a jövő évi önkormányzati választáson. Nem fogjuk hagyni, hogy akár a Fidesz, akár a mostaniak eltékozolják mindazt, ami nem az övék, hanem minden miskolcié.
Mi maradunk a Nép Pártján! Miskolcon is! 🇭🇺
Jakab Péter, A Nép Pártján elnöke