Skip to content

Gyúljanak hát ki a Hotel Menthol fényei, Duci Jucival és a Csókkirállyal dübörögjön a Limbó hintó

Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus rock n’ roll együttese, a Hungária.

„29 évvel ezelőtt, az akkori Népstadionban 100 ezer néző előtt lezajlott Hungária koncertet követően, feltehetően utoljára lép fel minden idők egyik legsikeresebb magyar zenekara a nemzeti stadionban, a Puskás Arénában” – tájékoztatta szerkesztőségünket a szervező Broadway Event.

A legendás rock n’ roll együttes június 1-jén este 8 órakor lép fel a Puskásban, a „MOST vagy SOHA” címmel hirdetett koncertre a jegyeket szerda délelőttől árulják majd a Broadway jegyirodáiban és honlapján.

„Ha van formáció, amit nemigen kell bemutatni a nagyérdeműnek, akkor azok a ’80-as évek első felét vitathatatlanul uraló rock and roll ikonok. Összetéveszthetetlen, életigenlő energiájával a zenekar egy stílust és ezzel egy kultuszt teremtett idehaza. Slágereik pedig generációk óta a rádiók és a házibulik kedvencei” – írják a szervezők.

„Gyúljanak hát ki a Hotel Menthol fényei, Duci Jucival és a Csókkirállyal dübörögjön a Limbó hintó, ébredjen fel ROCKANDROLLIA, csavarja fel a táncoló tömeg a Puskás Aréna gyepszőnyegét!” – olvasható a közleményben.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.05.21. 21:21

    x Ezzel a világ-Monarchia tagjai teljes mértékben egyetértenek, jegyeket vesznek, táncikálnak, hiszen az áldozat nem tudja visszaadni nekik mindazt, amit tettek betegségeik végrehajtásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük