Perintfalvi Trombitásnak: „Kristófka, hülyegyerek vagy te ahhoz, hogy egy valódi nő valaha is észrevegyen”

 

A magyar katolikus teológus éles kritikát fogalmazott meg a frissen felbukkanó Trombitás Kristóf Fidesz-botrány kapcsán.

Perintfalvi Rita a Facebookon reagált a Trombitás Kristófot ábrázoló képre, ahol a teológus szerint a véleményvezér a nácikhoz hasonlóan lendíti a karját. – írja a mandiner.hu

Korábban már mi is írtunk a botrányról.

Perintfalvi Rita posztjának első bekezdéséből kiderül, hogy elöntötte a méreg:

„Trombitás Kristóf nem csupán 21 éves korában viselkedett gyűlölködő n*ciként, ahogy ezen a fotón is láthatjátok, amit Gulyás Balázs újságíró talált meg róla, hanem így viselkedik nap mint nap. És ráadásul ő a Fidesz egyik legbutább és legtehetségtelenebb, ámbár az adóforintjainkból iszonyatos túlfizetett Megafonos megmondóembere. Nem is értem, hogy onnan miért nem dobták még ki? Vagy a Fidesznek megéri, hogy 2019. április 15 és 2023 május 8 között 169 528 766 forintot adott neki 75 FB hirdetésre, amiből mindössze egy 39 ezer fős Fb követőtábort sikerült CSAK! felépítenie. Most szólok: én szinte a nullából építettem fel majdnem ugyanennyit! Vagyis bocsánat nem, én azért tudtam ezt felépíteni, mert van olyan üzenetem, ami az embereket valóban érdekli. És vannak követőim, akik szeretnek és terjesztik az üzenetet, amit fontosnak éreznek. Mert lehet, hogy a Fidesz elhiszi, hogy az állandó gyűlöletkeltéssel mindig tarolhat, de valójában az emberek már hánynak a sok mocsoktól, amit rájuk öntenek, mert torkig lettek vele.”

„De ezt az ilyen tehetségtelen nullák ezt persze nem veszik észre. A gyalázkodás, meg a fröcsögés az megy neki, ebben a vérn*ci bayerzsolti lehetett a mestere. Meg persze a nőgyűlöltet és a homofóbiát is tőle tanulta, meg azt is, hogy az én szexuális életemről fantáziáljon nyilvánosan” – fogalmazott a Facebook bejegyzésben.

Úgy folytatta: „Neked is üzenem kristófka, ahogy zsoltikának is meg kellett üzennem, hülyegyerek vagy te ahhoz, hogy egy valódi nő valaha is észrevegyen! Ahhoz meg főleg, hogy férfiként nézzen rád, mert végtelenül gyáva vagy! És aki ennyire gyáva, az nem férfi”.

Perintfalvi egy korábbi sérelmét is felhozta a posztban:

„És az ilyen túlfizetett kormánycsicskáknak, mint te persze még arra is van idejük, hogy mások nyilvános felületen írogassanak. Soha nem fogom elfelejteni neked n*ci kristófka, hogy amikor meghalt Homonnay Gergely barátom idejöttél az oldalamra, hogy kegyeletet sérts és egy halott felett gyalázkodj, aki már képtelen megvédeni magát! Tudod, ez nagyon jól beleillik abba a képbe, amit most végre ország-világ láthat rólad! Csak az igazán gerinctelen senkik képesek annyira mélyre süllyedni, hogy egy halott embert és azt ő gyászoló barátját a szájukra vegyék.”

A poszt végül néhány számonkérő kérdéssel zárul:

„No, remélem a posztomra is ráugrasz majd ezerrel, ahogy szoktál és akkor végre válaszolsz is a kérdésre: te vagy a fotón és még ma is büszke vagy rá, amit akkor csináltál? Vagy esténként a szobácskád magányában tükör előtt még mindig ezt gyakorlod?”

A teljes Facebook-poszt itt látható:

Forrás: Mandiner