Skip to content

Kövér László óvna a Európai Egyesült Államoktól

Kövér László óvna a Európai Egyesült Államoktól

Fotó: Archív.

Az ország harmadik legfőbb közjogi méltósága egy szegedi díjátadón beszélt furcsaságokat.

„Mi, magyarok, jelenleg két tűz közé szorultunk: fegyveres harcok zajlanak a keleti szomszédságunkban, nyugati irányból pedig romboló politikai és szellemi árhullámok tornyosulnak fölénk” – kezdte kedden beszédét Kövér László Szegeden, a város leghosszabb ideig hivatalban lévő polgármestere nevét viselő Pálfy Ferenc-díj átadásán.

A támadók kilétét nem könnyű azonosítani, de a globalizmus jegyében a tudatos államellenesség és heves nemzetgyűlölet, az értéksemlegességnek álcázott zsigeri keresztényellenesség és a genderideológiaként hirdetett körmönfont családellenesség, végső soron az emberi jogok parttalanná tételében megbúvó demokrácia- és szabadságellenesség jellemzi őket – hangsúlyozta a politikus.

Hozzátette: az európai politikában céljuk a nemzeti államok mint közhatalmak szuverenitásának korlátozása, majd felszámolása; ennek a gigantikus tervnek az eszköze az eredeti rendeltetésétől – az egyenjogú nemzetállami együttműködéstől – eltérített és magánérdekek túszává tett Európai Unió, majd a helyére Európai Egyesült Államok fedőnéven tervezett birodalmi diktatúra.

Mondta mindezt az ország öt legfőbb közjogi méltósága közül a harmadik.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



6 Comments

  1. Névtelen
    2023.05.17. 09:59

    Ebben a legalább hetvenéves vezénylőben a szittya mozgalom keretében adhatták át a díjat.

    3
    1
  2. Névtelen
    2023.05.17. 10:01

    „A gazdaságban az európai államok eladósítása és ipartalanítása.”
    Mennyi orosz és kínai hitelt vettetek fel?
    (Ha Orbán szociopata, meg mentálisan sérült, akkor ez az izé kényszerzubbonyba való elmebeteg. És ehhez nem kell sem orvosnak, sem pszichológusnak lenni, csupán normális gondolkodású embernek. Ami ez a beteg barom soha életében nem volt.)
    nincs erre egy hivatalos egészségügyi eljárás?

    4
    1
    • Névtelen
      2023.05.17. 14:27

      Miért, ha a Magyarország ellen bármit megtevő, dilinyós, hataloméhségbe agyilag belerokkant öszödi Böszme még nincs kényszerzubbonyban, akkor min csodálkozol? 😛

      • Névtelen
        2023.05.17. 16:09

        végül is elnézném mindkettőt sőt a dagadttal együtt mindhármat a gumiszobában 🙂
        megértek rá

  3. Névtelen
    2023.05.17. 15:08

    „Kövér László óvna a Európai Egyesült Államoktól” Mit is szokott erre mondani a főnöke? „A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk?” Szóval ha majd elkezdődik a vita az Európai Egyesült Államok létrehozásáról, akkor majd meghallgatjuk Kövér elvtárs véleményét is.

  4. Névtelen
    2023.05.17. 21:11

    Én meg Kövér Lászlótól óvnék mindenkit… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük