Skip to content

Fluor Tomi Böjte Csabáról. „ilyen dumákért egy normális világban még egy presszóban is lebaxznak”

Fluor Tomi Böjte Csabáról. „ilyen dumákért egy normális világban még egy presszóban is lebaxznak”

Fluor Tominak is sok volt Böjte Csaba véleménye a nőkről

 

A bántalmazott nőkkel kapcsolatban férfiszolidaritásról és a fejsze fokával való simogatásról sztorizott Böjte Csaba egy anyák napi rendezvényen.

„Hát mondom, ilyenek a nők. Ha virágot kapnak turbékolnak. Ha a fejsze fokával kopogtatják a vállukat, akkor sikoltoznak. Nem olyan komplikált a női lélek” – mondta a Transtelex tudósítása szerint Böjte Csaba egy székelyudvarhelyi anyák napi rendezvényen. Az önmagában legalábbis furcsa kijelentést az teszi viszolyogtatóvá, hogy a napokban ítélték jogerősen 28 év börtönre Böjte atya egyik nevelőjét, aki az otthonokban élő gyerekeket erőszakolta.

Böjte egyébként a rendezvényen ennél mélyebb regiszterekbe is lemerészkedik, amikor egy bántalmazott asszony történetének elmesélésekor a férfiszolidaritásra hivatkozva ajánlotta a megbocsátást a bántalmazottnak.

A ferences szerzetes fejszés elszólására egészen tömören reagált Fluor Tomi is a Twitteren, mint írta: „ilyen dumákért egy normális világban még egy presszóban is lebasznak”.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2023.05.15. 07:35

    majomtomi

    1
    2
    • Névtelen
      2023.05.15. 13:40

      Nincs is nála otthon tükör, mert mikor reggelente belenézett, mindig leköpte és mint tudjuk a fluor szétmarja az üveget. Aztán megunta a napi tükörvásárlást… 🙂
      Ettől persze a büdös szaroscsuhás Böjtét, aki még a börtönben is tarhál a románoknak, nem húznám ki a Dunából, ha fuldokolna. 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük