Skip to content

Debrecenbe költözik a magyar egyetemi sportolói elit

Debrecenbe költözik a magyar egyetemi sportolói elit

A Mefob Fesztivál ezúttal Debrecenbe látogat, április 28-a és május elseje között. Az esemény ráadásul egy felkészülés is lesz a jövő évi, Európai Egyetemi Játékokra, aminek a hajdúsági megyeszékhely és Miskolc adnak otthont. A 2023-as fesztivál három nagykövetét kértük, hogy meséljenek a fesztiválhoz fűződő személyes élményeikről, és természetesen a saját karrierjükben előttük álló kihívásokról is.

Elsőként Kozák Luca Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó nyilatkozott nekünk.

 

Egy másik nagykövet, Szilágyi Réka személyesen is kötődik a Mefob Fesztiválhoz: korábban letette már itt is a névjegyét, amikor pályacsúcsot dobott Debrecenben.

A Münchenben Európa-bajnoki negyedik gerelyhajító a Trend FM-nek azt is elmondta: pozitív várakozásokkal készül az augusztusi budapesti atlétikai világbajnokságra. Túldobná 62,45 méteres egyéni csúcsát, amivel bekerülhetne a viadal fináléjába is.

 

A legfiatalabb nagykövet, Battai Sugár Katinka vívó, aki 19 évesen, a junior korosztályból a felnőtt mezőnybe történő átlépés első pillanataiban letette névjegyét már a legnagyobbak között is: Athénban világkupa győzelmet ünnepelhetett.

Most a nagy célja, hogy a csapattal kijusson a párizsi olimpiára, és ott esetleg egyéniben is megmutathassa magát.

https://trendfm.hu/cimlap/debrecenbe-koltozik-a-magyar-egyetemi-sportoloi-elit-19148



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük