Skip to content

A magyar kormány is megszerezhette Joe Biden fiának kompromittáló képeit

A magyar kormány is megszerezhette Joe Biden fiának kompromittáló képeit

Legalábbis ezzel kérkedett egy olyan amerikai aktivista, aki korábban is házalt már Hunter Biden laptopjának tartalmával.

Európában vagyok, és épp most adtam át a merevlemezt az Orbán-kormánynak – ezt mondta Guardiannek Jack Maxey republikánus aktivista.

A szóban forgó merevlemez 129 ezer e-mailt, 36 ezer képet és 1300 videót tárolt és Joe Biden amerikai elnök fiának, Hunternek a laptopjából származott.

Maxey, többek között arról ismert, hogy korábban a szélsőjobboldali Breitbart-alapító, és a magyar kormány barátjának számító Steve Bannon podcastjánék társműsorvezetője volt. Az angol lap szerint azt állítja, hogy a merevlemezt Rudy Giulianitól, Bannon műsorának egyik alkalmazottjától kapta meg, és összesen 286 ezer fájl szerepelt rajta.

 

 

A republikánus aktivista ezekkel az adatokkal sokat házalt, azt közösségi médiában azt állította, hogy a laptop tartalmát átadta többek között a Washington Postnak, a Daily Mailnek, Chuck Grassley republikánus szenátornak és a svéd kormánynak is.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.05.01. 06:19

    És mit akarnak vele? A NER számára példamutató értékek azok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük