Oroszország olyan, mint egy idegbajos yorkshire terrier: hatalmas pofával, vicsorogva ugat meg minden arrajárót, valójában viszont egy jól irányzott rúgással egy gyerek is az utca másik oldalára tudná átrúgni. A nap

Hány éves vagy, kiscsillag, hogy még hiszel a mesékben? Valóban úgy gondolod, hogy Európa Oroszországgal és Kínával fog szövetkezni Amerika ellen? Erre eddig sem volt 1 százaléknél nagyobb az esély, de ezt az 1 százalékot is éppen most nullázta le Oroszország, amely éppen most csúszik vissza középhatalmi státuszba. Ne feledd, a rettegetté marketingelt orosz hadseregnek majdnem korlátlan anyagi erőforrás mellett rövidesen beletörik a bicskája Ukrajnába. Egy olyan országba, aminek 10 éve még normális hadserege sem volt! Az orosz fegyverekről sorra derül ki, hogy valódi harctéri körülmények között egy kalap szamócát sem érnek!
Kína pedig legalább annyira tartja (illetve tartotta eddig) ellenfelének Oroszországot, mint amennyire Amerikát vagy az EU-t. A már most is jelentős blamázst jelentő ukrajnai szereplés után pedig hülye lesz Oroszországgal szövetkezni, hiszen mára a napnál is világosabb: Oroszország olyan, mint egy idegbajos yorkshire terrier: hatalmas pofával, vicsorogva ugat meg minden arrajárót, valójában viszont egy jól irányzott rúgással egy gyerek is az utca másik oldalára tudná átrúgni.