Anyámnak semmi aggálya nem volt azzal, ha meztelenül láttam őt.  Ezek mennek
 
Nem keresünk vele milliókat, de nem is ez a cél – igazi “bevételünk” az OnlyFans aktivitásunkból az, hogy magunk rajzolhatjuk meg a határainkat, mások helyett…
A #Forbes hasábjain – „Nimi & Kristóf mindig is küldetésnek tartotta a közösségi médiás jelenlétet, azonban az utóbbi időszakban többször is meggyűlt a bajuk az Instagrammal és a TikTokkal. A két felület több posztjukat letiltotta, amin félmeztelenül szerepeltek vagy csókolóztak, emellett rengeteg kritikát kaptak a testükre, megjelenésükre vonatkozóan.
A nagyobb szabadság és némi plusz bevétel érdekében létrehoznak egy OnlyFans-profilt is. »Örülünk, hogy van egy felület, ahol bátran megmutathatjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Az OnlyFansen kiállhatunk a sokszínűség, a testpozitivitás és a szabadság mellett, ami a mentális egészségünk szempontjából is rendkívül fontos.
A meztelenség és a szexualitás jelentése és jelenléte félrecsúszott napjainkban. Pedig mindenki meztelenkedik, szinte mindenki szexel, ezek az emberi létezés legősibb formái. Azt gondolom, rengeteg tragédia, trauma és szorongás köthető ezekhez a tabukhoz és az egészségtelen kommunikációhoz.« – mondja el Kristóf a Forbes magazinnak.
A pár elsősorban profi fotósok által készített képeiket, valamint Nimi saját fotóit használja a felületen. A profiljuk ingyenesen megtekinthető, egyes tartalmakért 5–15 dollár közötti összeget kérnek. Az exkluzívabb, egyben nagyobb anyagi hasznot húzó fotók és videók privát üzenetben érhetők el, itt 20-tól akár 250 dollárig terjedhet egy-egy egyedi kérés teljesítése.
»Mi sosem küldtünk olyan képet senkinek, amin konkrétan szexelünk. Nem mintha elleneznénk ezt, oké, ha valaki szívesen csinálja, amíg konszenzuális. Ha idősebbek leszünk, lehet, hogy mi is mutatunk majd vadabb tartalmakat, akár évtizedekkel korábbról. Fontosnak tartjuk a szexuális edukációt, és ennek része az, hogy a szex mindenkié.« – teszi hozzá Nimi.”
Amikor nyolcéves voltam, a HÉV-en utazva megkérdeztem az apukámat, miért van az, hogy a kukim időnként feláll. Azt felelte: „Ez természetes – olyankor történik a fiúkkal, ha egy csinos lány közelében vannak”. Elgondolkodtam: „De az enyém akkor áll fel, ha egy szép fiú van mellettem…”, papa pedig így válaszolt: „Nem baj az.”, megcirógatta a buksimat, s utaztunk tova.
Anyámnak semmi aggálya nem volt azzal, ha meztelenül láttam őt. Simán megtörtént, hogy míg én a rágós papírból kimentett felnyalható tetoválást applikáltam magamra, ő szőrtelenített. A menstruációról sokkal korábban tudtam, mint a legtöbb lány osztálytársam, amikor pedig kiskamaszként serkenni kezdett a bozótos odalenn, megjegyezte: „Jé, már szőrös a kukid!”.
Ezek eredményeképpen pedig nem lettem pedofil, sem Élektra vagy Ödipusz-komplexusos, lettem viszont a meztelenséget és szexualitást nem démonizáló, érző lény. Millió okot tudnék felsorolni arra vonatkozóan, miért szeretek „villantani” a közösségi oldalaimon (és bármily hihetetlen, a céltalan provokáció nem tartozik közéjük), de a legfontosabb: hiszem,
ha normalizáljuk az intimitást, a testiséget és a meztelenséget, kevesebb nyomorult lelkű, öngyűlölő ember végez roncsként az élet iskolájában, kevesebbeknek lesz szüksége nőket lealacsonyító, férfiakat tárgyiasító, valóságtól elrugaszkodott pornófilmeket nézni, és kevesebben küszködnének tévhittel: nem szépek, nem szexik, nem elég nagy a mellük vagy a farkuk,
hisz’ értenék, hogy nem csak azok mutathatják meg a testüket, akik úgy néznek ki, mint Barbie, vagy egy body builder. Sőt, meggyőződésem: kevesebb fizikai és verbális zaklatás történne, ha természetes kíváncsisággal és elfogadással kezelnénk a pőreséget… Takács Dalma összeállítása a Forbes oldalán: www.forbes.hu/uzlet/onlyfans-szex-porno-kozossegi-media
InOnlyFans oldalunk: www.onlyfans.com/kristofandnimi xo K I Illusztráció: Paul Muresan
May be a doodle