Skip to content

Indiai gyökerű, a „covidizmust” kárhoztató milliárdos lesz Donald Trump egyik kihívója

Indiai gyökerű, a „covidizmust” kárhoztató milliárdos lesz Donald Trump egyik kihívója

Vivek Ramaswamy azzal jelentkezett be az elnöki posztért, hogy elmondta, a hit és a hazafiasság helyébe új vallások, „a covidizmus, a klímaizmus és a gender” léptek.

Bejelentette, hogy indul az Egyesült Államok elnöki pozíciójáért küzdelemben a republikánus milliárdos üzletember, Vivek Ramaswamy – írja a New York Times. Ramaswamy ezt az Orbán Viktorért is rajongó, elkötelezett jobboldali Tucker Carlson műsorában mondta el.

A 37 éves üzletember – aki Ohioban született, de szülei Indiából vándoroltak be – korábban biotechnológiai cégek befektetője volt, és azzal szerzett nevet magának, hogy az ellen kampányolt, hogy a nagy cégek társadalmi, környezetvédelmi és politikai vállalásokhoz is kössék a befektetési politikájukat.

Az indulást bejelentő videójából kiderült: kampányát arra fogja építeni, hogy szerinte a konzervatívokat „elnyomják” azok, akik a rasszizmus és más hasonló problémák hatásaival foglalkoznak. „Egy nemzeti identitásválság közepén vagyunk” – jelentette ki.

A hit, a hazafiasság és a kemény munka eltűntek, és a helyükbe új, világi vallások léptek, például a covidizmus, a klímaizmus és a genderideológia

– mondta videóüzenetében. A vallás szót nem is csak retorikai okból használta – mutat rá a Times. Ramaswamy ugyanis azt szeretné elérni, hogy a sokszínűség, az egyenlőség és az inkluzivitás vallásokként legyenek kezelve, mert akkor a cégvezetők nem kényszeríthetnék a munkatársaikat arra, hogy törekedjenek erre.

Megválasztása esetén Ramaswamy első intézkedése egy olyan, 1965-ös rendelet visszavonása lenne, amely megtiltotta a diszkriminációt a szövetségi munkaadóknak. A Times emlékeztet: Ramaswamy korábban a fenti három „vallás” mellett egy korábbi nyilatkozatában még a „transzeműség-izmust” is problémaként nevezte meg, de később erről azt mondta, rosszul fogalmazott, és valójában csak a genderre gondolt.

Times azt írja: Ramaswamy saját megfogalmazása szerint is „woke-ellenes” jelszavai nagyban összecsengenek a konzervatív republikánusok sok tagjának panaszaival az utóbbi évekből: sokan zsarnokságnak nevezték a kötelező maszkviselést, felháborodtak a transzneműek mosdóhasználati jogain vagy sporttal összefüggő kérdésein, és meggyőződésük, hogy a valójában a gyűlöletbeszédet és a fake newst valamennyire szűrni próbáló Facebook és a Twitter „elnyomja a konzervatív hangokat”.

hvg.hu



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2023.04.03. 22:40

    Kukó aranykastélynál régen jártak már. Mikor volt az esküvőm Karcsán, Dudás Ica azt híresztelte (ide tartozik a nagypán új-Babylonjához), hogy mi vagyunk a kukó cigányok, mármint a családom. De régóta emelkedhetnek cigányozva a németeket, ugyanis ők tudták az igaz történelmet. Most felállnak a világ élére megnemesedve emberré. De Tramp is Babylont jelenti.

  2. Névtelen
    2023.04.04. 16:43

    A Hófehérke mese modern, kvótakorrekt változata, ebből kell forgatókönyvet írni, leforgatni és biztos a Hollybudi Oszkár díja. 😛
    A sztori:
    Hófehérke egy koromfekete néger lányka, akit a sötét képéből kivilágító szemefehérjéről neveztek el.
    A gonosz mostoha természetesen fehérember, aki zsigerből utálja ezt a zabigyereket. El is küldi a vadásszal az erdőbe, hogy gyilkolja meg.
    A vadász, egy pedofil mesztic, állítólag beleegyezéssel, mindkettőjük örömére gyíkolja meg a kislányt.
    A gyíkolás után a vadász átadja Hófehérkét a hét sárga törpének, akik ezentúl jól el vannak látva.
    Mikor a gonosz fehér mostoha megtudja hogy a vadász félreértette a gyilkolás-gyíkolás dolgot, dragqueennek öltözve mérgezett banánnal kínálja a lánykát, ami a szabványon kívüli görbülete okán meg is akad a torkán. A hét kicsi kínai már vinné elásni, mikor megjelenik egy daliás mulatt királyfi aki nekrofil lévén kicsókolja a banánt a halottnak hitt Hófehérke torkából. Csaptak nagy mula(t)tságot és azóta is együtt élnek. A megismerkedésük 50. évfordulójára házasságot is terveznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük