Miskolc. EZT NE HAGYJA KI! Katonapálya

Ha gépet lát a levegőben, mosolyog

Terveiről szólva, elmondta, hogy pályafutását a légierőnél képzeli el a továbbiakban is. „Mert ha én már gépet látok a levegőben, akkor már mosolygok” -tette hozzá az őrmester. De szeretném továbbfejleszteni, gyarapítani a tudásomat is. Rengeteg lehetőséget biztosít a Magyar Honvédség erre és tanulásra, akár belföldön, akár külföldön – emelte ki az őrmester.

Drótos Alexandra szerint a család támogatása elengedhetetlen ehhez a munkához. Ha valaki hasonló pályára készül azt javasolja, hogy először fizikálisan készítse fel magát, legyen elkötelezett és kitartó. Most már munkája ugyan Kecskeméthez köti, de ha teheti, hazalátogat Miskolcra, mert inkább hegyvidéki lánynak tartja magát, mint alföldinek és az igazi kikapcsolódást a Bükk és Lillafüred jelenti számára.

Drótos Alexandra szerint a család támogatása elengedhetetlen ehhez a munkához

Saját bevallása szerint minden elképzelését felülmúlta a Magyar Honvédség, sokkal színesebbek itt a mindennapok, mint amire gondolt. Azt tanácsolja először, mindenki próbálja ki a tartalékos létet és ha megtetszik utána még mindig lehet szerződéses vagy hivatásos. Az alapkiképzés megadja a ritmust és beletanul a katonalétbe – mondta Alexandra.

A beszélgetés végén Drótos Alexandra őrmester elmondta, ha kívánhatna egyet, akkor biztos hogy sokkal többet lenne levegőben és többet repülne!

boon.hu

Katonapálya

Béketámogató Misszió tagja volt Koszovóban a vármegyénkben élő fiatal