Skip to content

A higanymozgású Szijjártó azért nem tudott Curtis koncertjén csápolni New Yorkban, mert…

A higanymozgású Szijjártó azért nem tudott Curtis koncertjén csápolni New Yorkban, mert…

Szijjártó azért nem tudott Curtis koncertjén csápolni New Yorkban, mert Belgrádba kellett mennie Orbánnal

Van, aki kihagy egy Curtis-koncertet?

Mára semmi meglepő nincs abban, hogy a magyar politikusok edzős képeket osztanak meg magukról a közösségi médián, Szijjártó Péter mindig is éllovas volt ebben, diplomáciai útjairól rendre posztolja a reggeli futása során készült fotókat.

Azt is tudjuk, hogy a külgazdasági és külügyminiszter lazasága sem ismer határokat. Ki ne emlékezne arra az ikonikus posztra, amikor régi barátja, Dzsudzsák Balázs gólját „ez igen, tesss!” felkiáltással tette ki Facebook-oldalára.

Ennek fényében a pénteki nap sem lett volna rendhagyó: Szijjártó New Yorkból posztolt az Instagramra futós képet. Csakhogy a kommentszekcióban megjelent a botrányairól ismert magyar rapper:

Curtis.

Ő az a zenész, akit Majka oldalán ismert meg az ország, legújabban pedig azért hallhattak róla a bulvárhíreket nem fogyasztók is, mert Ari Santeri Kupsus finn műgyűjtőt kirakták az iskaszentgyörgyi kastélyból, ahol 12 évig élt, csak mert beengedte a rappert egy klipforgatásra.

Curtis azt írta a külügyminiszter posztja alá:

„Eredményes kintlétet, Miniszter úr! Ma este itt New Yorkban adok koncertet a helyi magyaroknak! Ha ideje engedi és van kedve, szeretettel várom önt és kedves társaságát”

Erre Szijjártó Péter Szijjártó Péteresen azt válaszolta:

„Kedves Barátom, mennék én, ha nem kellene holnap reggel Belgrádban lennem. Viszont biztos vagyok benne, hogy a nagykövetség munkatársai lelkesen fognak csápolni az első sorban!

Curtis méltóságteljesen csak annyit reagált erre: „Jó utat és minden jót!”

© Instagram

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. agyhalottak, agyhalottak mindegyik
    2023.03.26. 10:19

    „mindegy, hogy nem az a jó irány, amit a Viktor mond, ha elhisszük, akkor az a jó irány.”

  2. Névtelen
    2023.03.26. 12:22

    „Ma van az Irak elleni amerikai támadás 20. évfordulója.

    Az agresszió koholt támadás volt – Szaddám Huszeint azzal vádolták, hogy vegyi fegyvereket fejlesztett ki, kapcsolatban állt az Al-Kaidával és részt vett a szeptember 11-i támadásokban.

    Valójában Szaddám Huszein tömegpusztító fegyvereit soha nem találták meg, Szaddám Huszeinnek nem voltak kapcsolatai az Al-Kaidával, és nem vett részt a szeptember 11-i támadásokban.

    De senkit nem érdekelt az igazság.

    Irakiak milliói haltak meg (nem számítva Albright beismerését, hogy az amerikai szankciók 500 000 iraki gyermeket öltek meg), és az iraki háború gyakorlatilag állandó háborúvá vált – a harcok még mindig folytatódnak az iraki területen váltakozó ellenfelekkel.

    Az amerikai megszálló erők még mindig iraki területen vannak a mai napig.

    Senkit sem vontak felelősségre az agresszióért és az elkövetett háborús bűnökért.”

  3. Névtelen
    2023.03.27. 08:49

    Szépen megy a nyalókázás . . .

  4. Nem vagyok robot
    2023.03.27. 19:26

    … az őt és a kíséretét szállító nemkormánygép technikai leszállást hajtott végre Ugandában. A miniszter gondolt egyet, és joggingba ugrott, hogy a kényszerszünetet kihasználva fusson egy kört a repülőtér területén, de sajnos a helyiek bubunak nézték, és azonmód lenyakazták…

    1
    1
  5. Névtelen
    2023.03.28. 09:07

    Talán higanyból is van teremtés, mint a szétrágott cipőből, meg mesekönyv rajzból, végtelen hosszabbítása végett az ózdiaknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük