Döbbenet hogy a vásár nem fizet semmilyen helyfoglalási pénzt, de a város adófizetői kifizetik a pótlóbuszokat! A nap
Braun rácsodálkozik minek is használják a villamost az emberek hétvégén, meg azt nyilatkozta menjenek gyalog. Na akkor megkérdezném ki a bánatos nyavalyát érdekel pár kopott ötször túlhasznált és 20x gazdát cserélt leselejtezett holmi? Azt a Zsarnain is el lehet adni és meg lehet venni! Azt mondja emeli a belváros színvonalát ez a pezsgés….. Jajjjj… Egyfelől teljesen rendezetlen az egész, mi az hogy szokásjog alapján pakolnak ki a sínekre? Nekem ne pakoljon senki a sínekre.
Ez egy megkopott idejét múlt, sok esetben múzeumokba sem illő kacat és ócskaság, amit nagyanyáink egyszerűen lomtalanítás alkalmával kitettek a kuka mellé… Milyen színvonal! Leszakad az ég!! Braun úr elmehetne nyugdíjba az ócskaság kiállításával és a kacat vásárával.
Annyi hely van hogy az csuda! Búza tér, Hősök tere, Népkert.
Másfelől elég baj hogy egyeseknek ez színvonal és pezsgés….
Mellesleg ez nem pezsgés csak az a pár lézengő ember nem tud haladni mert felbuknak a kacatokban.
Egyszerűen nem lehet szavakba önteni mennyire nem a főutcára való egy ilyen. Árad a kacatokról a por meg a penész meg a pinceszag, kávézni sincs kedve az embernek kiülni….
Legalább Braun úr reméljük jót turkál és csettint egyet! Döbbenet hogy a vásár nem fizet semmilyen helyfoglalási pénzt, de a város adófizetői kifizetik a pótlóbuszokat!
El a kezekkel a főutcánktól!