Skip to content

Prémium tokaji borászatot vett Tiborcz István cége

Prémium tokaji borászatot vett Tiborcz István cége

Tovább terjeszkedik a cégcsoport a tokaji borvidéken.

Ikonikus tokaji borászattal szélesíti befektetési portfólióját a BDPST Group, Tiborcz István cége megállapodást kötött a Patricius Borház Zrt. 100 százalékos tulajdonának megvásárlásáról – szúrta ki a 444.hu.

A cég közleménye szerint a tranzakcióhoz tartozik a Patricius Borházat körülvevő termőterületek megvétele is. A több mint 20 éve alapított, bodrogkisfaludi székhelyű Patricius Borház az UNESCO Világörökségi Helyszínei között jegyzett Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék egyik meghatározó borászata.

A borház 2016-ban elnyerte az Év Pincészete díjat, tokaji borkülönlegességei pedig számos szakmai díjban részesültek az elmúlt években.

A környéken már Tiborczék üzemeltetik a teljeskörűen korszerűsített ötcsillagos minősítésű szállodaként és rendezvényhelyszínként működő Andrássy Kúria & Spa-t, és annak lokális és regionális ételekre specializálódott éttermét, a Bobajkát.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2023.03.03. 20:21

    és?

  2. névtelen
    2023.03.04. 17:07

    Akinek az Isten a barátja, mindenre telik!

  3. "xgynök
    2023.03.04. 21:38

    Korszerűsíítik, üzemeltetik, működtetik.
    Munkahelyet termtenek, adót fizetnek, területe fejlesztenek.
    Ezzel szemben a balodal, pl. gyurcsány
    Lerombolt, kifosztott, bezárt.
    Elbocsájtott, adótcsalt, embereket tett tönkre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük