Škoda Challenge. Kiválóan tejesített a Miskolc Autóház Kft is összesen négy dobogós hellyel

Tarolt az ország két legtávolabbi pontjáról, a soproni WalterAutó Kft.-től és a békéscsabai AutoMobil Kőrös Kft.-től érkezett küldöttség a dobogós helyezések száma alapján a ŠKODA márkavilágbajnokság hazai döntőjében, de kiválóan tejesített a Miskolc Autóház Kft is összesen négy dobogós hellyel. Egyikük sem érte utol ugyanakkor a Schiller Autó Család Zrt-t, amely az összesítés alapján elnyerte a verseny legeredményesebb csapatának járó címet.

Az ország legjobb alkatrész ellátási vezetője Bertók János (Schiller Autó Család Zrt.), diagnosztikai technikusa Gosztola Zsolt (Walter Autó Kft.), értékesítési tanácsadója Szerencsi László (AutoMobil Kőrös Kft.), értékesítési vezetője Kalászi András (Porsche Pest), gépjármű fényezője Takács János (Porsche Győr), járműszerelője Pikó Sándor (AutoMobil Kőrös Kft.), nagyfeszültségű technikusa Kő Tamás (Walter Autó Kft.), szerviztanácsadója Berta Balázs (Walter Autó Kft.), szervizvezetője pedig Thalabér Zoltán (Walter Autó Kft.) lett.

A kategóriák győztesei képviselhetik majd hazánkat az importőri csapat tagjaként a 2023-as nemzetközi döntőn, Prágában. A cél a címvédés, 2022-ben ugyanis a ŠKODA magyar küldöttsége 2018 után másodszor is elhódította a legjobb csapatnak járó, nemzetközi összetett verseny fődíját, valamint a magyar válogatott tagjai négy egyéni dobogós helyezést is megnyertek.