Skip to content

Szájernek pénzt hozott a postás

Szájernek pénzt hozott a postás

Szájer József peren kívül megegyezett a Blikkel

„Magyarországon a magánszféra sértetlensége mindenkit megillet” – érvelt a bukott politikus.

A Fidesz korábbi EP-képviselője az Origón jelentetett meg egy közleményt csütörtökön arról, hogy tavaly decemberben peren kívül megegyezett a Blikkel.

Szájer eredetileg egy olyan cikk miatt indított eljárást a bulvárlap ellen, ami 2021. augusztusában jelent meg, és a brüsszeli, illegális, melegorgiába belebukó politikus szerint megsértette a személyiségi jogait és a magánélethez való jogát.

A közlemény nem tér ki rá, de valószínűleg erről a cikkről van szó, amelyben Szájerről közöltek balatoni nyaralós fotókat, több hónappal azután, hogy a korábban fideszes politikus lemondásra kényszerült.

A Blikk Szájer kérésére sem távolította el a képeket és a szöveget, ezért a korábbi politikus perelt, és 2021 decemberében a a Fővárosi Törvényszék jogerős ítélete három kép eltávolítására, illetve szóbeli elégtételre kötelezte a bulvárlapot.

A tavaly év végén született megállapodás szerint a Blikk sérelemdíjat fizet Szájernek és „a további jogsértésektől tartózkodik”, Szájer ezért cserébe lemond a személyiségi jogai megsértése miatt indítható keresetről.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.02.10. 17:24

    https://uploads.disquscdn.com/images/8f2409698efd849f7678a6fb4760e7b4830762b498c8a41a2b7daac7a899a111.jpg?w=800&h=173

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük