Mutatjuk. A női orgazmus 10 típusa

Klitorális orgazmus

A csikló egy kis szerv, sok idegvégződéssel, amely a szeméremtest csúcsából kandikál ki. Ennek a szervnek a stimulálásával érhető el a nők számára legkönnyebben az orgazmus. Amikor a klitoriszt megérintik, akkor örömhullámok szabadulnak fel, amelyek szétáramolnak a testben. Ehhez egy gyengéd, kellemes stimuláció is elég lehet.

A mellbimbó orgazmusa

A mellbimbó stimulációja ugyanazokat az örömközpontokat érinti, mint a csiklóé. Néhány nő kivételes szerencsével rendelkezik, mert elég lehet nekik csak a mellbimbó érintése ahhoz, hogy megéljék az orgazmust. Azonban ha önállóan nem is elég csak a keblek érintése, a csikló és a mellbimbó együttes stimulációja észbontó hatást idézhet elő.

A G-pont orgazmusa

A valódi, mély és egész testet elöntő orgazmus ennek a pontnak a stimulálásával kezdődik. Ez a pont a hüvelyen belül található, a hüvely és a húgycső között, és tele van idegvégződésekkel. A G-pont orgazmusa robbanásszerűen történik meg. Gyakran még az egész test is beleremeg. Ennek az eléréséhez körkörös mozdulatokra van szükség, akár közösülés közben, akár a partner ujjait használva. Ahhoz, hogy megéljük ezt a fajta orgazmust, lehet, hogy 20-25 percig is szükséges stimulálnunk a G-pontot.

Anális orgazmus

Az anális orgazmus sokkal gyakoribb a férfiaknál a prosztata miatt, de az anális nyílás külső oldalának dörzsölésével, valamint a végbélnyílás belsejének ujjal történő stimulálásával is elérhető. A végbélnyílás tövében két záróizom található. Ezek az orgazmus során kitágulnak és összehúzódnak. A végbélnyílás tövének a stimulálása intenzív orgazmushoz vezethet, de csak akkor, ha ellazult állapotban vagyunk, így az izmaink is ellazulnak. Ha szükséges, akkor használjunk síkosítót!

A húgycső orgazmusa

Néha U – pontként is ismert ez az érzékeny kis szövetterület. Közvetlenül a húgycsőnyílás felett, és annak mindkét oldalán található. Ha gyengéd simogatás éri ezt a területet, akkor erőteljes orgazmus érhető el általa.

Az A-pont orgazmusa

Ez a pont a G-ponttal azonos falon, kicsit feljebb található, azonban nem minden nő rendelkezik vele. A G-ponttal ellentétben az A-pontnak általában nincs más textúrája vagy szilárdsága, mint a hüvelycsatorna többi részének. Az orgazmus bekövetkeztével az A-pont nagyon gyorsan érzékennyé válik, hogy létrejöjjön a második, vagy esetleg többszörös orgazmus.

Méhnyaki orgazmus

A méhnyak stimulálásának eredménye lehet a méhnyaki orgazmus. A méhnyak a méhet a hüvelytől elválasztó szövetgyűrű. Egyes szexológusok szerint a méhnyakra gyakorolt nyomás mély behatoláson keresztül érhető el, és multiorgazmus élhető át általa.

Kombinált orgazmus

A kombinált orgazmus elérésének érdekében mind a csiklót, mind a hüvelyt egyszerre szükséges stimulálni. A klitorisz és a G-pont együttes stimulálásának hatására bekapcsolnak a Skene mirigyek, aminek “női magömlés”, és egy összetett érzetű orgazmus lehet a következménye.

Erogén zóna orgazmus

Az erogén zónás orgazmus kitartó és hosszú kísérletezések árán érhető el. Elképzelhető, hogy a nyak csókolgatása, a könyök belső felének simogatása, vagy a boka stimulálása, de még egy repülés közbeni turbulencia is orgazmust eredményezhet. Az erogén zónák megtalálásának a legjobb módja, ha egy madártollat, vagy egy selyemsálat használunk, amit végighúzunk a testünkön, és közben figyeljük, hogy hol a legérzékenyebb.

Teljes testes orgazmus

A teljes test orgazmusa különösen intenzív orgazmusra utal. Amikor ezt képesek vagyunk átélni, akkor olyan érzésünk van, mintha az orgazmus minden egyes testrészünkre kiterjedne. A lábujj begörbül, a hasizmok megfeszülnek, a lábak is görcsössé válhatnak, és az ujjak is elzsibbadhatnak. A Tantrikus szexben elérhető ez az állapot. Ahhoz azonban uralnunk szükséges a szexuális energiánkat. Az energiák uralásához pedig nagy segítség lehet a Tantra masszázs.

Ahhoz, hogy az orgazmus bármely formáját átéljük, kommunikálni szükséges a partnerünkkel. A kommunikációban nem csak a kellemetlen érintést tudjuk partnerünk felé jelezni, hanem azt is, ami kellemes számunkra, ami jól esik nekünk, hogy maximális élvezetet tudjon biztosítani. Ugyanilyen hatékony lehet, ha a partnerünket a szex közben irányítjuk, akár testbeszéddel, akár kezének vezetésével, ugyanis a partnerünk nem gondolatolvasó, még akkor sem, ha mi azt nagyon szeretnénk. Legyünk nyitottak a kísérletezésre, fedezzünk fel új területeket, akár egyedül is.

A masszázs megmutathatja az utat, hogyan válj virtu