Skip to content

Orbán Viktor tankot suvickol – Az olvasók megszavazták a HVG idei legjobb címlapját

Orbán Viktor tankot suvickol – Az olvasók megszavazták a HVG idei legjobb címlapját

Nehéz volt 2022-ben olyan HVG-címlapot készíteni, amelyen nem bukkant fel Orbán Viktor vagy Vlagyimir Putyin. Év végi címlapszavazásunkon végül olyan győzött, amelyen mindketten szerepelnek. A kép önmagáért beszél.

Több levél is érkezett szerkesztőségünkbe azután, hogy karácsony előtt elindítottuk a szavazást, amellyel olvasóink dönthettek arról, szerintük melyik volt 2022-ben a legötletesebb, legjobban kitalált HVG-címlap. A hozzánk fordulók azt nem vitatták, hogy az általunk „előválogatott” 12 címlapnak ott a helye a legjobbak között, de mindenkinek eszébe jutott még egy vagy több, ami kimaradt, amire ők voksoltak volna.

Megértjük, egyetértünk, köszönjük is a tippeket, valamilyen előválogatás azonban mindenképpen kell.

Végül több mint háromezren nézték végig címlapgalériánkat (ezt ennek a cikknek a végén is megtehetik újból), és szavaztak is kedvencükre. A győztes pedig a voksok 45 százalékával a

Cárom a párom.

Az már csak külön érdekesség, hogy ez a címlap január 12-én, vagyis több mint egy hónappal Putyin gyilkos háborújának elindítása előtt jelent meg.

hvg.hu

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2022.12.30. 14:37

    // : Portfolio : // 2023-ban jövőre csökkenő infláció, gyorsan érkező EU-s pénzek, véget érő Ukrajnai háború, a közgazdászok optimista előrejelzései jövőre 2023-ban. Bárcsak így lenne jó előrejelzésekkel. Pozitív hatásokkal lenne a piacokra és gazdaságokra és megkezdődhetne végre a kilábalás majd élénkülés a gazdasági adatok javulása ha így lenne.

    3
    1
    • Névtelen
      2022.12.30. 16:16

      Aha, csökkenő infláció:
      „Az MNB kedden tette közzé idei utolsó prognózisának főbb számait, miszerint az infláció 2023-ban a 15,0-19,5 százalékos sávban lehet az idénre várható 14,5-14,7 százalékot követően.”
      „Varga Mihály pénzügyminiszter kedden közölte, hogy jövőre 15 százalékos inflációval számol a kormány.
      Az Eurostat szerint novemberben már Magyarországon volt a legmagasabb az infláció az Európai Unióban. A 23,1 százalékos magyar fogyasztói árindex már magasabb, mint a balti országokban, és külön rossz hír, hogy az európai csökkenő infláció mellett nálunk még emelkedik az ütem.”

      1
      1
  2. Névtelen
    2022.12.30. 15:35

    Ha már a suvickolás szóba került:
    https://kuruc.info/j/480/2012/jakabgyf220508_01.jpg
    😛

    1
    1
  3. Névtelen
    2022.12.30. 15:46

    Romániában 225 ezerrel kevesebben vallották magukat magyarnak, mint tíz évvel ezelőtt
    Kösz baromarcú, akárki is vagy a magyar miniszterelnök!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük