Skip to content

Az eszakhirnok.com úgy tudja, nem fizették ki az egy milliós nyomravezetői díjat Bódvalenkén

Az eszakhirnok.com úgy tudja, nem fizették ki az egy milliós nyomravezetői díjat Bódvalenkén

Helybeli férfit gyanúsítanak a 70 éves bódvalenkei nő megölésével

Pénteken fogtak el egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható annak a 70 éves nőnek a megölésével, akit még december közepén találtak holtan otthonában.

Elfogták a bódvalenkei emberölés gyanúsítottját – közölte szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök gyanúja szerint az elkövető egy helybéli férfi volt.

A 70 éves asszonyt még december 16-án találták holtan a lakásában, mint kiderült, olyan súlyos bántalmazást szenvedett el, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrök nagy erőkkel indítottak nyomozást – szinte mindenkit kihallgattak a település lakói közül –, aminek eredményeként pénteken azonosították, elfogták, majd őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki egy helybéli férfi. A rendőrök szerint az illető megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

Fotó:

KÉP LEÍRÁSA

Kislány játszik egy hasizomerősítővel a falu végi cigánysor egyik házában. A telepet folyamatosan felszámolják és a lakók beköltöznek a faluba élhetőbb körülmények közé. Sorozat címe: Bódvalenke: az utolsó utca Sorozat leírása: A mélyszegénységben élő borsodi törpefalu, Bódvalenke egész házfalakat beborító, cigány álmokat ábrázoló gigantikus festményekkel szeretne kitörni a kilátástalanságból. A falu végén lápos cigánysor áll, amelyet engedély nélkül épített a vállalkozó. A freskófalu ötlete Pásztor Eszter fejéből pattant ki, a turizmus beinditásával szeretné a hajánál fogva kirángatni az eldugott falut a szegénységből és kétségbeesésből.,

SOROZAT LEÍRÁSA

A falu végi cigánytelepre lefolyik Bódvalenke forrásvize, itt még kerti budit sem lehet ásni a talajvíz miatt. Nyaranta rendszeresek a hepatitisz- és vérhasjárványok. Sorozat címe: Bódvalenke: az utolsó utca Sorozat leírása: A mélyszegénységben élő borsodi törpefalu, Bódvalenke egész házfalakat beborító, cigány álmokat ábrázoló gigantikus festményekkel szeretne kitörni a kilátástalanságból. A falu végén lápos cigánysor áll, amelyet engedély nélkül épített a vállalkozó. A freskófalu ötlete Pásztor Eszter fejéből pattant ki, a turizmus beinditásával szeretné a hajánál fogva kirángatni az eldugott falut a szegénységből és kétségbeesésből.,

SOROZAT KÉPEI

Bódvalenke: az utolsó utca
Bódvalenke: az utolsó utca
Bódvalenke: az utolsó utca
Bódvalenke: az utolsó utca
Bódvalenke: az utolsó utca
Bódvalenke: az utolsó utca
Bódvalenke: az utolsó utca
Bódvalenke: az utolsó utca
Bódvalenke: az utolsó utca


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2022.12.26. 20:13

    Amikor Petrában egy 10 év körüli lejmolós helyi kislány azt mondta nekem magyarul, hogy szépek a szemeim, pedig éppen sötét napszemüveg volt rajtam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük