65%-KAL OLCSÓBBAN IS LEHET FŰRDŐ BELÉPŐT VENNI

Akár 65%-os megtakarítást is elérhetsz Budapest történelmi termálfürdőiben! Vedd meg fürdőbelépőd 3200 Ft-ért decemberben, de figyelem, mindössze 1 jegyárusító ponton tehet ezt meg, mivel ez egy speciális akció!

Budapesti fürdőbelépők 3200 forintos, kedvezményes áron

Fürdőbelépőket mindössze 3.200 Ft-ért vásárolhatod meg, csak 2022 decemberében! Ez akár 65%-os kedvezményt is jelenthet a fürdőkben váltott normál jegyej árához képest. Kedvezményes fürdőbelépők korlátozott számban érhetők el és csak 2022. december 31-ig érvényesek. 

A kedvezményes belépő szinte minden budapesti fürdőbe érvényes

A Budapesti Gyógyfürdők (BGYH) által üzemeltetett bármelyik gyógyfürdő részt vesz az akcióban. A 3 történelmi fürdőnk, a Széchenyi, a Gellért és a Rudas esetében érheted el a legtöbb megtakarítást.

MENNYIBE KERÜLNEK A FÜRDŐK AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY NÉLKÜL?

kedvezményes fürdőbelépő december 2022
Fürdős, utazós tippekért iratkozz fel hírlevelünkre, mert a hasonló lehetőségeket nem mindig közöljük le nyilvánosan!

A jegyárak fürdőnként változnak a látogatás napjától (hétköznap vagy hétvége) és a választott szolgáltatástól (kabin vagy szekrény) függően. A fürdőbelépő megvásárlásával 30-65% közötti kedvezményt kaphatsz a normál belépőjegy árából.

Az akció időtartama korlátozott, ügyelj a határidőre!

Ez egy speciális akció. A fürdő belépő korlátozott mennyiségben kapható. A fürdőbelépőt 2022. december 31-ig fel kell használni. Ezt követően a fürdőjeggyel nem lehet már belépni a fürdőkbe.