Skip to content

Szénszünet. Végleg bezárnak egy csomó rendőrségi épületet a Balaton környékén

Szénszünet. Végleg bezárnak egy csomó rendőrségi épületet a Balaton környékén
Közel 130 épületét zárja be az ORFK energiatakarékossági okokból

Közel 130 épületét zárja be az ORFK energiatakarékossági okokból

 

Ezek közül 17-re végleg lakat kerül.

„A rendőrségi területi szervek 2022. november 15-ig 112 darab épületet, épületrészt zártak be ideiglenesen a fűtési szezon végéig (rendőrőrsök, körzeti megbízotti/KMB irodák, oktatási és rekreációs épületek, autópálya rendőrség, stb.). 17 helyen véglegesen bezárnak kis létszámú szervezeti egységek, jellemzően KMB (Körzeti Megbízott – a szerk.) irodák” – írja az Alfahír az ORFK közlésére hivatkozva. A portál az épületek teljes listáját is elérhetővé tette.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. kisebbségi komplexusos faipari migráns főállású magyargyűlölő, hivatásos magyar tönkretevő hájfejű
    2022.11.26. 10:27

    A péntek esti Hivatalos Értesítőben jelent meg az a miniszterelnöki utasítás, mely szerint 2022. november elsejétől Szász Jenőt

    az orosz-ukrán háború nemzetpolitikai hatásainak stratégiai elemzéséért és nyomon követéséért felelős miniszteri biztossá nevezték ki.

    A megbízatása két évig, 2024. október 31-ig tart, tevékenységét nem segíti titkárság, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet viszont támogatja a munkájában majd.

    Szász Jenő erdélyi magyar faipari mérnök, közgazdász, Székelyudvarhely egykori polgármestere, 2013-ban lett Budapesten intézményvezető. Az index.hu idézi fel, hogy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet felállítása Szász Jenővel az élen meglehetősen nagy felháborodást váltott ki tudományos körökben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük