Lambo. Kék Diablo a réten, eszik a kecskék, Kusturica filmbe illő jelenet, mindez Majosházán.

Az Urbanghostsmedia.com profi roncskutató tartalmat tol, aki gerjed a rozsdás vasakra, ne hagyja ki. Akad itt minden repülőtől kezdve az emeletes buszokon át egészen az alagutakban porosodó Alfa Romeókig. Itt bukkant fel a kék Lambó is, amiről kiderül, hogy természetesen replika, de ami meglepőbb, hogy itthon készült, Magyarországon, Majosházán.

Itt működik egy cég, a Relax kft, vagyis az Autótuning Majosháza, ahol bármit megterveznek, legyártanak nekünk kevlárból, szénszálas műanyagból, üvegszálból, ha kell akár szupersportautók karosszériáit. Öntőforma akad mindenhez, legyen az Ferrari, Lamborghini, vagy AC Cobra.

Évtizedek óta űzik az ipart, az udvaron pedig rengeteg befejezésre váró projekt hever, egy ilyen volt a kék Lamborghini Diablo replika is, ami motor, váltó, futómű nélkül, üres héjként várta a szebb jövőt, amikor lefotózták. Hát így lett az elhagyott szupersportautó gyűjtemények örök darabja egy hazai replika.https://www.vezess.hu/vezetunk/2017/07/23/ez-a-reten-rohado-lamborghini-magyar-es-nem-is-az-aminek-latszik/?fbclid=IwAR3KIm75lDmTR65emAzMMWNCwGvMEBStRb20qbQVEhgANZZRsz6I2JAi7sA