Skip to content

Hat újságírót rúgtak ki

Hat újságírót rúgtak ki a Napi.hu szerkesztőségéből

Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes pedig felmondott.

A korábbi főszerkesztő egy hónappal ezelőtti menesztését követően újabb személyi változások következnek a Napi.hu-nál – értesült a Media1. A portál információi szerint az Indamediához tartozó 15 fős szerkesztőségből hat embert elbocsátottak, többen pedig saját döntésre hivatkozva távoznak.

Felmondási idejét tölti Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes és Vámosi Ágoston is, a nemrég kinevezett tartalomfejlesztési igazgató, Illisz László pedig egészségügyi állapotára hivatkozva hagyja ott a lapot, a Media1 szerint visszatérhet korábbi munkahelyére, az InfoRádióba.

A távozó újságírók közül többen is tisztogatásról beszélnek, szerintük a menesztések hátterében az áll, hogy Mucsányi Marianna, az Indamedia tartalomfejlesztési igazgatója szembekerült a szerkesztőséggel, nem tud velük együtt dolgozni, ezért inkább leváltják a munkatársak nagy részét.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük