A nyékládházi strand. Az egészet körbekerítették, hogy ezentúl 1000 forint/nap összegért lehessen fürödni abban a tóban, ami eddig ingyen volt.
Vidékfejlesztés – kamu projektek

Pozitív dologként meg lehet említeni a vidéki CSOK-ot és azt, hogy az EU-tól érkező kohéziós forrásokat a kormány a vidék fejlesztésére fordítja (elvileg). Elég sokszor olvashatunk azonban olyan uniós forrásból megvalósuló projektekről, amelyek feleslegesek, vagy jócskán túlárazták őket.

Energiaválság, gazdasági válság

A Fideszben nagyon értenek ahhoz, hogy valamit, ami rossz és felháborító valamilyen ürüggyel hajtsanak végre. Az inflációt a háborúra fogják, a gazdasági válságot meg a szankciókra.https://hetikozbeszed.blogspot.com/2022/11/nincs-vasut-nincs-posta-nincs-kulturhaz.html?spref=fb&fbclid=IwAR3NrXpfmwlpf6t0saplShaAFZvxfGtURaz_gPyZGpyJjHc-cCmjXH1T_cY
A vidéki posták bezárását a növekvő rezsiköltségekkel indokolják
Kérdezem: ha a Fidesz a rezsicsökkentéssel nyerte meg a választásokat, miért nem segítenek most a vidéki embereken? Miért nem adják olcsóbban a vidéki önkormányzatoknak a gázt? Miért kell bezáratni a postahivatalokat, az uszodákat, a művelődési házakat, a könyvtárakat, az iskolákat?
A válasz egyszerű: mert nyertek és bármit megtehetnek. Mert nem számít már semmi: se a főváros, se a vidék. Érdektelen számukra.
Amíg a Karmelitában van fűtés, a propagandagépezet kerekei forognak, a rendszer működik. Az önkormányzatok és a nép meg majd megoldja valahogy. Hét szűk esztendő következik, ők is megmondták.