A kecskékkel való szex nem teszi olcsóbbá az élelmiszereket

 

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom megrökönyödéssel tapasztalja, hogy a kormánymédia egyes orgánumai a kecskékkel való szexuális műveleteket népszerűsítik a normális emberi kapcsolatokhoz képest.

Az ISZOMM álláspontja szerint az állatokkal történő közösülés, illetve annak propagálása számos jogi kérdést vet fel, amelyekre adott válaszok egy része a büntetőjogban végződhet. Ebben az értelemben viszont semmilyen embert nem sérthet, ha a kormány szócsövei hozzá képest a kecskékkel való párosodást tekintik vonzónak.

Az ISZOMM ugyanakkor erősen aggályosnak tartja, hogy midőn a kormány durván beleavatkozik a magyar emberek szexuális viszonyaiba, addig a sajtója révén mégis az állatokkal való fajtalankodás népszerűsítésére használ közpénzeket. 

A párt egyúttal felhívja a figyelmet, hogy bár a kormányoldali kommunikációs aktivisták a kecskékkel való szexuális kapcsolatot előnyösnek gondolhatják magukra nézvést, azonban maga a kecskehús, a többi élelmiszerrel együtt legalább 50 százalékkal drágult az elmúlt egy év alatt. Az árak mérsékléséhez teljességgel elégtelen, ha egyes kormányzati szócsövek primadonnái kecskékkel kívánnak nemi életet élni. 

 


ISZOMM Sajtó