Skip to content

Dobrev Klára: Utcára magyar!”

Dobrev Klára: Utcára magyar!”

 

A DK árnyékkormányának árnyékminiszterelnöke, Dobrev Klára, aki a Facebookon videóüzenetben jelentkezett be:

„Eljött az ideje, hogy október 23-án mindannyian tiltakozzunk. Csendben vagy határozottan, de utcára magyar! Jövő vasárnap vegyük birtokba az utcákat, tereket. Aki tud tüntessen, akinek ez nem lehetséges menjen ki az utcára sétálni és beszélgetni, barátokkal idegenekkel. Beszélgessetek az országról közügyeinkről. Hangosan tiltakozva vagy csendben de elszántan. Keressétek meg és csatlakozzatok a hozzátok legközelebbi tüntetéshez vagy csak menjetek ki sétálni, beszélgetni a közterekre”

– mondta a politikus.

Október 23-án már lesz egy tüntetés: a hetek óta demonstráló tanárok, illetve a velük szimpatizáló diákok és szüleik délután négykor gyülekeznek a Kálvin téren, ahonnan a Műegyetem rakpartra mennek majd.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



45 Comments

  1. Névtelen
    2022.10.17. 14:12

    Ki ez a bajszos férfi?

    3
    8
    • Névtelen
      2022.10.17. 15:48

      Kövér laca?

      8
      3
    • Névtelen
      2022.10.17. 15:49

      A vágyálmod, ahogy kivetül mindenre, amire csak ránézel.

      7
      1
    • Névtelen
      2022.10.17. 21:44

      A DöglöttKutyák alvezére. Mellette a fővezér.
      https://mindenszo.hu/wp-content/uploads/2021/04/gyurcsanyek.jpg
      Hát csak menjen sétálni vele aki szereti a … 🙂

      3
      5
    • Névtelen
      2022.10.17. 22:01

      „Dobrev Klára legalább október 23-án maradjon csöndben!

      Dobrev Klára,

      aki, annak az Apró Antalnak az unokája, ki elárulta az 1956-os forradalmat és szabadságharcot, részt vett a megtorlásban, majd az árulásra, gyilkosságokra épülő Kádár rendszer működtetője és haszonélvezője volt,
      ahogy a volt a katonai hírszerzés felügyelete alá tartozó impexek egyikénél ki tudja mit vagy mit nem csináló lánya, Apró Piroska is, aki egyben Dobrev Klára édesanyja; (apuka Petar Dobrev, a bolgár kommunista titkosszolgálat egyik vezetőjének fia és egyben maga is impexes), aki kacskaringós utat bejárva hol a privatizáció, hol az azt erőltető MSZP -SZDSZ kormány környéken tűnik fel,
      aki, annak a Gyurcsány Ferencnek a felesége, aki hasonlóan a Dobrev családhoz politikai kapcsolatait felhasználva zavaros időkben és körülmények között szerzi a vagyonát, hogy röviddel később a sikeres üzletember álarcában szépítés meg a választókat, majd ugyanilyen “sikeresen” vigye csődbe az országot
      aki a családja politikai és gazdasági kapcsolatait, mikor melyikre volt szükség vált milliárdossá,
      aki, társaival együtt az EP-ben mást sem tesz, mint a magyar érdekek ellen politizál
      az legalább október 23-án fogja be a száját!”

      4
      4
  2. Névtelen
    2022.10.17. 14:45

    Fidesz békemenet után szükség lenne egy ellenpólusra is ,hogy az ellenzéki érzelmű emberek is megtalálják a helyüket egy közösségben akár egy ellenzéki békemenet is jó lenne. Vagy valami kezdeményezés lehetne. Valami találó névvel például Demokratikus Európai Magyarok sétája is lehetne.

    5
    5
    • Névtelen
      2022.10.17. 16:17

      Lehetne kiabálni is, hogy:
      „Yankees go home”
      Továbbá:
      „Hands off Europe”
      😛

      1
      4
    • Névtelen
      2022.10.17. 19:46

      Hol élsz te?

      A sunyik nem menetelnek. Azért sunyik.

      1
      5
      • Névtelen
        2022.10.18. 17:24

        A korruptak menetelnek. Mert korruptak.

        5
        1
        • Névtelen
          2022.10.18. 19:11

          hogyne, hogyne..impexes

          1
          5
          • Névtelen
            2022.10.18. 20:33

            Jól mondod, az impexes orbán győző is korrupt.

            5
            1
    • Névtelen
      2022.10.17. 21:46

      Hát csináljatok békamenetet! Úgyis itt ugráltok és állandóan a büdös mocsaratok után sírtok.

      4
      4
  3. névtelen
    2022.10.17. 17:26

    Éppen itt lenne az ideje!

    2
    1
    • Névtelen
      2022.10.17. 20:03

      „Elégedetten álltam fel a székből, miután lement a stáblista a Blokád bemutatója után. A forgatókönyvíró Köbli Norbert és a rendező Tősér Ádám remek filmet alkotott. Vitt magával, izgalmas volt, néhol drámai, és mindvégig erős, egyenes, egyértelmű. Nem didaktikus, nem életszerűtlen, de mégis határozott, „narratíva-teremtő”.
      A film főszereplője Antall József, a két legfontosabb idősík ötvenhat és a Taxisblokád ideje. Antall tanárként, forradalmárként és miniszterelnökként is helytáll. Utóbbi esetben, 1990-ben [1990-től] már a halálos betegséggel küzdve. [Talán nem baj, hogy a Kádár-rendszer évtizedei kimaradtak. Antall itt hős, állhatatos karakter, és ezzel nehezebben lenne összeegyeztethető az intézet-vezetés, a kényelmes állás, illetve a Kádáréktól kapott állami kitüntetés. Meg talán szét is feszítette volna a film keretét.]
      A másik főszereplő Göncz Árpád, aki ’90-ben már korántsem vizsgázik ilyen jól. A Taxisblokád idején ő az, aki keményen politizál, sőt, manipulál. Pedig államfő, akinek a nemzet egységét kellett volna képviselnie akkor, amikor még azt hittük, a köztársasági elnökök valóban ezt teszik. Ehelyett pártja pecsenyéjét sütögette. Ez a valóságban is így volt, és szerencsére a filmben is így látjuk. Nem ránk erőltetve, de érzékletesen bemutatva. Aki ismeri a Taxisblokád történetét, az sokszor felnevet, felszisszen. Például akkor, amikor meglátja a farmerkabátos Pető Ivánt [az SZDSZ erős emberét], aki meg sem szólal, de ott van Göncz mellett.
      De utóbbi a kulcsfigura. Nem az SZDSZ-es értelmiség és a társutas sajtó által felépített „Árpi bácsit”, az általában mosolygó, a népszerűséget hajszoló államfőt látjuk – hanem azt az embert, aki tulajdonképpen hátba döfte Antallt. A korábbi barátot, harcostársat, aki beemelte Gönczöt a színpadra. Nincs kimondva, nincs ránk erőltetve, de a történelmet ismerők tudják: ebben a történetben ő az áruló. Avagy: szélsőségesebb megfogalmazásban a……”

      1
      7
      • Névtelen
        2022.10.17. 20:07

        „A filmben a néhai köztársasági elnök nem ennyire negatív figura, inkább csak egy narcisztikusnak tűnő író-politikus, aki forradalomnak álmodja a Taxisblokádot, majd – pártjának, az SZDSZ-nek megfelelve – poltikai tőkét kovácsol a válságos, a demokráciát tekintve életveszélyes helyzetből.
        Megjelenik még a sunyi, ’90 előtt még az állambiztonságnak is dolgozó Barna Sándor, Budapest akkori rendőrfőkapitánya, aki hamisan erőszakot és lemondást emlegetett a Taxisblokád idején.
        A filmben nincs benne, de Barna is az SZDSZ-nél folytatta, Demszky Gábor főtanácsadója lett, miután a szabályszegések miatt távoznia kellett a rendőrségtől.
        De ő is csak villanásokra tűnik fel, ahogyan a legtöbben.
        A tesze-tosza Horváth Balázs is csak mellékszereplő, a vele kapcsolatos alkoholista-mendemondákra viszont ráerősít az a jelenet, amikor a nagy stressz idején viszkit kortyolgat. Kár lenne ezt is letagadni, kihagyni, mindenki tudta, megjegyezte vele kapcsolatban.
        De ez a film Antall filmje. Akit gőgösnek, rátartinak tart a társadalom, pedig csak szabálykövető. Egész életében politikusnak nevelték, önmérsékletre, visszafogottságra. Ő nem mosolyog, ő nem „Árpi bácsi”. Nem is lehetett könnyű szeretni. Erre utal az a jelenet, amikor egy ápolónő ki is mondja ezt [nem tudva, hogy éppen Antallal beszél]. De az a beszélgetés sem erőltetet, működik. Ahogyan az egész film.
        Várjuk a reakciókat. Lesznek. Az egykori SZDSZ-es értelmiségnek nem fog tetszeni a film. És ez így van jól. Megöregedtek, a vagyonon és a kapcsolati tőke maradékán túl csak a mesék maradtak nekik. Most mintha ezt is „elvennék tőlük”. Legalábbis a kizárólagos történet-mesélés jogát. 2010 óta vannak más mesék is. Mások is mesélhetnek már. Színvonalasan. „

  4. Névtelen
    2022.10.17. 19:50

    Hol élsz te?

    A sunyik nem menetelnek. Azért sunyik.

    1
    5
    • Névtelen
      2022.10.18. 17:24

      A korruptak menetelnek. Mert korruptak.

      5
      1
  5. Névtelen
    2022.10.17. 19:55

    HÁNYINGER AZ APRÓ-KLÁNTÓL

    3
    5
  6. Névtelen
    2022.10.17. 20:21

    Kölnben.

    „A kölni városi tanács írásos megállapodást kötött a török-iszlám egyesülettel, így Kölnben a müezzin 5 perc hosszan, 60 decibellel hívhat imára („Allahu Akbar”).”

    Miskolcon mikor lesz már ilyen? Nem kell lebontani a kerítést. Elég kihagyni 1-2-3 műszakot hétvégeken.

  7. Névtelen
    2022.10.17. 21:52

    Utcára Magyarok – utcára mindenki. Vegyük birtokba az utcákat, tereket. Mutassuk meg Putyin Putykónak és Orbi Orbánnak ,hogy nem bánhatnak el csak úgy velünk nem erőszakolhatják ránk Magyarországra az Orosz Putyinista hatalmat Orbán ügynökkel mert ellenállunk neki mert erős fából faragták a Magyar népet és kiáll Magyarország szabadságáért, függetlenségéért és nem akarunk Orosz Putyinista Magyarországon élni. Zelenszkij is erős népével szembe szállt az Orosz elnyomók ellen és győzelemre viszi Zelenszkij. Glory to Ukraine. Dicsóség Ukrajnának. Vigyük mi is győzelemre és sikerre az Európai Magyarországot, Európai Magyarokkal. Ahol nem Orbán akarja megállítani Brüsszelt hanem ahol Brüsszellel az európai unió otthonában békében és szabadságban élhetünk aminek tagjai vagyunk. 1956 elfojtott levert forradalom, 1990 elcsalt rendszerváltás, elhazudott rendszerváltás mert csak módszerváltásnak sikerült a cégér változott a cég maradt a cég neve fidesz. 2022 ősz igazi és valódi rendszerváltás lesz vajon? Dicsőséget, büszkeséget, sikert, szabadságot Magyarországnak ! Nem Brüsszelt hanem Orbánt kell itt megállítani.

    3
    2
    • Névtelen
      2022.10.18. 15:38

      „Provokatív videót tett közzé az USA budapesti nagykövetsége
      Megosztás itt:

      2022. október 18., kedd
      A Fideszhez köthető magyar politikusokat és véleményvezéreket kritizáló videót tett közzé az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége a Twitteren. A videón kvíz formájában teszik fel a kérdést, hogy az általuk kiemelt nyilatkozat-részleteket, Vlagyimir Putyin orosz elnök vagy egy magyar szereplő mondta-e. A bejegyzés kihangsúlyozza Kövér László, Bencsik András, Mráz Ágoston és Semjén Zsolt arra utaló figyelmeztetéseit, hogy a nyugati szankciók ártalmasak az európai gazdaságra, illetve, hogy Amerika profitál az ukrajnai háborúból. A videóban arról is szót ejtenek, hogy Magyarország és az Egyesült Államok szövetségesek, a háborúval kapcsolatban pedig össze kell tartani.”

    • Névtelen
      2022.10.18. 15:47

      Hú ba’zdmeg, ennyi orbitális marhaságot összehordani csak egy elmeháborodott és/vagy rendesen lefizetett élőlény képes! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

      4
      1
      • Névtelen
        2022.10.18. 19:12

        Ha, Te mondod 🤣😂

  8. Névtelen
    2022.10.17. 21:54

    Teljenek meg az utcák, terek sétáló, beszélgető Európai Magyarokkal. Csak a szeretettel.

    4
    3
    • Névtelen
      2022.10.18. 15:40

      Csontig benyaltál Klárának. Más?

      2
      5
      • Névtelen
        2022.10.18. 17:26

        Pont olyan grafomán mint te. Csak ő értelmesen ír, te meg hülyeségeket firkálsz.

        6
        2
        • Névtelen
          2022.10.18. 19:14

          legalább október 23-án fogja be a száját!”

          2
          5
          • Névtelen
            2022.10.18. 20:34

            te meg január 1. és december 31. között

            5
            2
  9. Névtelen
    2022.10.17. 21:55

    ÁLLÍTSUK MEG ORBÁNT ÉS PUTYINT !

    3
    2
  10. Névtelen
    2022.10.17. 22:01

    Diákoké, fiataloké a jövő fiainké, lányainké akik a jövő reménységei akik képesek lesznek megállítani a Putyinista Orosz Orbánista rasszista, elnyomó, megalázó, mocskos propaganda politikát. Amit ránk erőltetnek Oroszországból az Orosz rendszerű Orbán bábkormánnyal. Stop Orbán – Stop Putyin.

    2
    1
    • Névtelen
      2022.10.18. 19:13

      Jössz ide stoppolni, minden választás előtt
      aztán választások után kussolsz.

      3
      5
  11. Névtelen
    2022.10.17. 22:03

    Ukrajna is győzelemre viszi. Magyarország is győzni fog a békeszerető, szabad Európai Magyarországon az Európai Magyarokkal.

    3
    2
  12. Névtelen
    2022.10.17. 22:13

    HÁNYINGER AZ ORBÁN PUTYIN KLÁNTÓL. HÁNYINGER A PUTYINISTA OROSZ PROPAGANDÁTÓL AMIT ORBÁNÉK VÉGREHAJTOTTAK MAGYARORSZÁGON. A STOP EURÓPA, STOP SOROS ÉS ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT EURÓPAI UNIÓ ELLENI USZÍTÓ, HERGELŐ, ZAVARKELTŐ, KIISMERHETETLEN POLITIKÁBÓL ELÉG VOLT. ELÉG VOLT A FIDESZBŐL ÉS ORBÁNBÓL. MAGYARORSZÁG NEM A PUTYINISTA OROSZORSZÁGI PROPAGANDÁT AKARJA HANEM EURÓPAI MAGYAROK VAGYUNK AZ EURÓPAI UNIÓBAN.

    3
    3
  13. Névtelen
    2022.10.17. 22:14

    HAJRÁ MAGYARORSZÁGI ELLENZÉKI EGYSÉG ÖSSZEFOGÁS !

    4
    3
    • Névtelen
      2022.10.18. 17:23

      Hajrá micsoda? Ez az „ellenzéki összefosás” már egyszer akkorát taknyolt, hogy ihaj, most meg még a Böszme királyvágya rombolja.

      2
      6
      • Névtelen
        2022.10.18. 17:27

        Nem orbán költözött a várba?

        8
        1
        • Névtelen
          2022.10.18. 19:16

          a Gyurcsány által felépített kormányzati negyedbe nem költözhetett. 🤣😅🤣😂
          Tényleg mi lett vele?

          1
          5
          • Névtelen
            2022.10.18. 20:36

            obán nem is akart odaköltözni.

            5
            1
        • Névtelen
          2022.10.18. 19:18

          a mindenkori magyar miniszterelnök helye

          1
          3
          • Névtelen
            2022.10.18. 20:35

            Mióta???

            3
            1
          • Névtelen
            2022.10.18. 21:02

            antaljocó sem lakott ott és I. orbán király sem.

  14. Névtelen
    2022.10.18. 18:56

    REVOLUTION 2022

    2
    1
    • Névtelen
      2022.10.19. 11:37

      https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/2210/2022100883.jpg?w=800&h=486&t=5

  15. Névtelen
    2022.10.19. 12:38

    https://uploads.disquscdn.com/images/a6d6c4e54668bd5f4fcbb353cd74067da53137ff6a9cabb2423e64cb04391634.jpg?w=800&h=960

  16. xxxxxx
    2022.10.21. 18:03

    FELHÍVÁS TÜNTETÉSRE!!!…- 2022. 10. 23-án 10.00-18.00-ig a Budai Vár, Szent György terén (Jelen lesznek: dr. Csókay András, Drábik János, Kondor Katalin, Varga Domokos György, Fuksz Sándor, Dévai Nagy Kamilla, Ertsey Attila, Patrubány Miklós, dr. Pócs Alfréd, dr. Tamasi József, Bene Gábor, Gaudi-Nagy Tamás, Gyetvay György Gergely, Novák Előd, dr. Horkovics-Kováts János, dr. Turcsányi Zsolt, Ambrus Károly, Balla József, Kovács Emese, Botka István, Szemző Gábor, Sinkovits-Vitay Andrés, Füstös Zoltán, Vesztergám Miklós, Vukics Ferenc és még sokan mások.)!!!
    A CIONISTA VÉRBÍRÓ NEVE: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    UGYE NEM KELL MAGYARÁZNI EBBEN a NYÍLTAN TALMUDISTA KONCEPCIÓS PERBEN, hogy több tízezer oldalnyi digitális iratból és egyéb anyagokból álló ügyben, egy 200 oldal körüli, képekkel és grafikákkal ellátott fellebbezési dokumentum összeállítása kézzel lehetetlen!?
    https://www.youtube.com/watch?v=SDsL09eoHQU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük