A vád szerint a férfi azt hazudta családjának, hogy üzleti útra megy. Helyette brutálisan meggyilkolt egy idős párt. 

Sz. S. egy borzalmas gyilkosság miatt áll bíróság elé. Még évekkel korábban, Miskolcon, kegyetlenül kivégzett egy nyugdíjas házaspárt. Családjának azt hazudta, hogy üzleti tárgyalásra megy, helyette azonban egy korábbról ismert nyugdíjas házaspár otthona felé vette az irányt. Az udvarba puszta kézzel, majd téglával esett neki az időseknek, akiket miután földre estek, tovább ütött és rúgott.

Ezek után a bácsit a fáskamrába, a feleségét pedig a fészerbe rángatta, ahol egy műanyag zsinórral megkötözte őket. Ekkor a házba rohant és mindent feltúrt, azt azonban nem lehet tudni, hogy elvitt e valamit. Végül a vérbefagyott párt magára hagyva ment el, a házat pedig kulcsra zárta, majd azonnal elhagyta az országot. A holttesteket csak 2 nappal később találták meg, Sz. S pedig hazatért Magyarországra és rövidesen le is tartóztatták.

A férfi korábban már állt bíróság előtt az ügyben, ahol életfogytiglani büntetést kapott, és kimondták: legkorábban 30 év múlva engedhető feltételesen szabadlábra, 10 évre pedig a közügyek gyakorlásától is eltiltották – írta meg a Bors. Ezt az ítéletet azonban védőjével fellebbezték, felmentésért és enyhítésért. Legközelebb kedden áll majd a vádlottak padján.