Skip to content

Zárug Bevándorlókra Lövető Péter Farkas visszatér a miskolci Városházára

Zárug Bevándorlókra Lövető Péter Farkas visszatér a miskolci Városházára

Kapuzörgető Civil Nap

A múlt köde. 2015. ZÁRUG PÉTER FARKAS: Tűzparancsot a határon!

A múlt köde. 2015. ZÁRUG PÉTER FARKAS: Tűzparancsot a határon!
Magyarországon meg kell előzni, vagy ha határunkhoz ér, meg kell akadályozni a népvándorló hordák agresszióját. Akkor is, ha mi adunk először tűzparancsot a határaink megvédésére.

„Miközben mi épp Szent István ünnepén új kenyeret szenteltünk és némi borongós idő közepette mégiscsak ittuk a jó hideg söröket, s ettük a jó kis ünnepi menünket, aközben Macedónia menekült-agresszió áldozata lett. S a végén még tőle kértek nagyobb empátiát a menekültekkel szemben.

Tessenek elképzelni, hogy 7, azaz hét ezer ember felsorakozik egy határon és a velük szemben álló határrendészetnek és rendőrségnek semmilyen módon nem engedelmeskedve próbálnak benyomulni a határon. A rendőrök és macedón határvédők kordont húznak és fegyveres, de érdemben azt nem használó őrökkel próbálják biztosítani, hogy az országba való bejutás mégiscsak rendezetten és a szabályoknak megfelelően történjen – ezt célozná a magyar kerítés is, mert mint kiderült, balga módon saját területen és nem valódi határsavban húztuk, na mindegy! Szóval a macedón fegyveresek a hivatalos menekültügyi eljárást szerették volna végezni, amikor elszabadult a messze létszámfölényben lévő több ezres népvándorló horda és áttörték a határt. Tetszenek érteni? Szó szerint betörtek több ezren egy országba, ahol kordon, kerítés, és kirendelt fegyveresek voltak, igaz tűzparancs nélkül!?!” (…)


„Ha népvándorló hordákhoz lesz igazítva a kormánykommunikáció, az a mindenkori kormány alkalmatlanságát fogja bizonyítani arra, hogy háborús időkben az országot vezessék.

Márpedig a népvándorlás Macedóniában tapasztalt agressziója ebbe az irányba mutat!

Magyarországon ezt meg kell előzni, vagy ha határunkhoz ér, meg kell akadályozni. Akkor is, ha mi adunk először tűzparancsot a határaink megvédésére. Az idő közeleg.”                   

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.5 Comments

 1. Névtelen
  2022.09.23. 08:10

  Mi ebben a meglepő? Pali már ásatná a város sírját
  https://miskolcholding.hu/karrier/miskolci-varosgazda-nonprofit-kft/siraso

  4
  11
 2. Névtelen
  2022.09.23. 17:35

  Hát inkább egy migránskilövető, mint egy tüntetőt-szemkilövető!

  3
  11
 3. Névtelen
  2022.09.24. 08:19

  Bevándorlókra lövető? Hát ez a szarházi is bevándorló!

  8
  1
  • Névtelen
   2022.09.24. 14:13

   Ezekkel jött?
   https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2016/11/Macedon_gorog_hatar20160229_lead_fill_850x370.jpg
   Hamar ideért!
   Ja nem is, csak egy szerencsétlen eszefogyott hibbant libbant hörög. 🙂

 4. Bentfent
  2022.09.24. 09:20

  Ez is csak egy szemét megélhetési politikus,nem több…

  7
  2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük