A Magyar Szocialista Párt, az igazi baloldali párt azt javasolja… Ezek mennek
 
❗Friss hír: a szocialista spanyol kormány 21 százalékról 5 százalékra csökkentette a gáz és a tűzifa forgalmi adóját; a szociáldemokrata vezetésű német kormány nemrég 19-ről hét százalékra mérsékelte a földgáz áfáját. Mindkét intézkedés októbertől hatályos.
Ez csak két európai példa arra, hogyan segítenek a lakosságnak azon országok kormányai, ahol az országban az ember a legfontosabb. Mindkét országban baloldali kormány van.
Dr. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, társelnöke bejegyzésében idézi Olaf Scholz német kancellárt, aki szerint „az emelkedő energiaárak sokakra óriási terhet rónak” – a német kormány pedig eddig már három olyan csomagot jelentett be, amely a német polgárok megélhetését segíti.
Vajon a magyar embereknek, a magyar családoknak nincs szükségük segítségre, csak a spanyol és a német családoknak?
Bizton állíthatjuk: nagyon is van! Sokak családi költségvetésére nem óriási, hanem elviselhetetlen csapást mér az indokolatlan áremelés – ami még több adóbevételt hoz Orbánék konyhájára.
A Magyar Szocialista Párt, az igazi baloldali párt azt javasolja: Magyarországon a kormány csökkentse a lakossági energiahordozók áfáját 27-ről 5 százalékra! Amúgy is kiugróan magas az áfa Magyarországon, európai összevetésben pláne! Amúgy is felháborító, hogy a többszörösére emelik a lakossági gáz- és áramdíjakat, amire épkézláb indokot Orbánék nem is tudnak felhozni. Az igazán nagy számlák pedig még meg sem érkeztek a magyar otthonokba!
A magyar családoknak azonnali segítségre van szükségük!
Áfacsökkentési javaslatunk törvényjavaslat formájában már a Parlament előtt fekszik, csak meg kellene szavazni. RezsiSTOP-csomagunkban pedig további javaslataink szerepelnek a családok terheinek csökkentésére.
Olvassa el javaslatainkat itt: https://mszp.hu/rezsistop
Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „mszp AZIGAZIBLD AZIGAZI MÁS ORSZÁG MEGLÉPTE. LEGYEN NÁLUNK IS 5% ÁFA A LAKOSSÁGI ENERGIAÁRON! REZSI STOP MSZP.HU/REZSISTOP”
237
56 megosztás
Tetszik

Hozzászólás
Megosztás