Legutóbbi forduló

A Dvtk előző fordulatos vendégbeli szereplésével ellentétben hétfőn a Gyirmót otthonában briliáns győzelmet aratott. A dvtk ügyes focival kezdte a meccset, és több próbálkozás után se bírt betalálni. Később a 34. percben előnyt szerzett, melyet 10 percig meg is tartott. A 44.ben a Gyirmót Nagy Patrik találatával büntetőből megszerezte az egyenlítő gólt. A szünet után a diósgyőr kihasználta az átigazolási időszakban beszerzett második sorát és felhozta cserejátékosait. A 68. percnél végrehajott Papp Marcell-Eppel márton csere mondható a meccs egyik legjobb edzői döntésének hiszen az utóbbi játékos a 87. percben betalált ezzel megynerve a mérkőzést a miskolci csapatnak. Ugyanez elmondható Papp Marcell kezdőbe helyezéséről hiszen míg az őt lecserélő játékos hozta a csapat második gólját, ő maga helyezte a labdát elsőnek a hálóba.
A diósgyőriek ezzel az NB. 2 6dik helyén állnak, jelenleg egy 2 meccses győzelmi sorozatot tartva.

Augusztus összefoglaló

A Diósgyőri VTK-nak az előbb említett győzelmi sorozaton kívül még 2 meccset sikerült győznie az első szezonjuk 3. meccsén idegenben következett be, mielőtt hazaiban a Soroksár egy gyors dupla után vereséget mért rájuk. A Diósgyőr a Tiszakécske otthonában szerezte ezt az első győzlemet egy 1-2es meccs után. A 30. és a 46. percben betaláló csapat a soroksár ellen illetve a nyitó meccsén a Siófok otthonában is kikapott mielőtt augusztus közepére már meg tudta kezdeni jelenlegi jó formáját.
Ha van olyan aki továbbá bízik az NBII top csapataiban, ajánljuk a Bet365 oldalát https://www.bonuszkod.net/
A Tiszakécske meccs játékát bár mostanáig folytatja de sajnos piros lap miatt egy bravúros szereplés ellenére is 5 meccsből csak 4-et tudott megnyerni, hiszen Pécsen már az első félidőben elszenvedetek egy kiállítást. Mégis 2 gólt is lőttek 10 emberrel majd egy rendkívüli 4-3 után hagyták el a pályát. A Gyirmót meccs előtt még 2 stabil hazai győzelmet mutattak a piros-fehérek a pécsi vereséggel köztük. Az első az Ajka ellen míg a második a borsodi „rivális” Kazincbarcika ellen volt. Az Ajka elleni mérkőzés egyáltalán nem indult zökkenő mentesen, hiszen hiába vezettek már a 17. percben 35.-ben el is vesztették. Egészen az 54. percig kellett várni, mi után is Lukács Dániel 7 perc alatt 2szer is betalált megnyerve a hazai meccset. Ugyanez elmondható a sokkal csendesebb 0-0-s félidejű Kazincbarcika meccsről, amin egészen a 84. percig gólcsend volt, de végül Vladimir Kovan eldöntötte Borsod rangadóját.

A Klub

A miskolci csapat szurkolótábora igazán most tért vissza és jelenleg majdnem minden meccsen teltház van. Ki lehet mondani hogy az elmúlt 5 meccsel jó irányba halad a DVTK.