Miskolc. TÁMOGASS! Jakab Zsolt.  Kilián Észak Közösség „Új Nap – Új Remények” 2022

Kilián Észak Közösség

„Új Nap – Új Remények” 2022
2022.10.01. 

Azért lettem ennek az ügynek a követe, mert hiszek a közösség erejében!
Hol tehetnénk a legtöbbet, ha nem ott ahol lakunk!
4 éve tapasztalom, hogy az emberek igen is hajlandóak közösségi cselekvésekkel jobbá tenni saját környezetüket.
Hol felújítanak egy hintát, újjáépítenek egy szalonnasütőt, szerveznek maguknak szórakozást, vagy ünnepelnek közesen egy lakótelepen!
4 év alatt 800 tagja lett annak a közösségi oldalnak, amit a helyi közösséget tartja össze. kösző szomszédok lettünk, van egy-két szó egymáshoz, egy-egy mosoly!
Lassan olyan lesz, mint egy kis falu, ahol figyelnek egymásra.
Csek egy hely hiányzik, ahol összeülhetünk akkor is, ha a szabadban nem lehet.
De ez is lesz! Csak kicsit helyre kell hozzuk, és üzemeltetnünk kell.
Ez lesz a közösségi cselekvések, az új tervek kigondolásának, megvalósításának és megünneplésének főhadiszállása! Itt leszenek nap, mint nap új remények!

Adj TERET Magad mellett!

Kilián Észak Közösség Egyesület

KÖZÖSSÉGI TÉRRÉ ALAKÍTUNK és MŰKÖDTETÜNK egy jelenleg használaton kívüli, helyiség együttest, mely MINDENKI számára nyitott.
– Olyan helyet, ahol Rád figyelnek, Téged segítenek, Neked is van TERED! Azt kívánjuk pótolni, ami sose volt! A közösség, a kultúra, a szórakozás, a kikapcsolódás, az együttgondolkodás helyét Veled közösen!
– Mint minden, ez is folyamatosan pénzbe kerül. Kicsit meg kell újítani (évek óta üresen áll, míg használták se tartották karban), világítani, fűteni kell. Emellett mind a felújítás, mind a működtetés emberi erőforrását ÖNKÉNTESEKKEL, KÖZÖSSÉGI MUNKÁVAL valósítjuk meg!

Ha eddigi tevékenységeinkre is kíváncsi vagy, vagy szeretnéd követni, mire és hogyan használjuk a Te felajánlásodat, itt találsz meg legkönnyebben:
http://www.facebook.com/groups/1000968993731257

  

 

Adományozók listája

2022-09-20 anonym az összeg nem publikus
2022-09-20 Én az összeg nem publikus
2022-09-20 Dr Park az összeg nem publikus Dr Park
2022-09-20 Dr. Jacsó Pál 5 000Ft
2022-09-20 Horváth Gréta 5 000Ft
2022-09-20 anonym 10 000Ft

Kapcsolódó esemény – „Új Nap – Új Remények” 2022

2022.10.01

Az „Új Nap – Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2022. október 1. (szombat). Helyszínei: Budapest, Debrecen, Eger, Gödöllő, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár és Veszprém.
„Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt.”
(Bernard Williams)​

Bővebb információk: http://unur.civiliranytu.hu/

 

Jakab Zsolt – KÉK

TÁMOGASS!

Adományok

24 000 Ft

Cél: 100 000 Ft

24% teljesítve

TÁMOGASS!