Hollósy kidumálja, nem áll ki Bartha ellen

Nem lesz politikusi vita

Hollósy András, ugyancsak közszereplői Facebook-oldalán válaszolt a felvetésre: „Tisztelt képviselő úr! Kedves Gyuri! Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy ti vezetitek ezt a várost lassan három éve. Ennek eredményét naponta tapasztalják a miskolciak. Sőt, te személy szerint jelentős összegekért koordinálsz a Miskolc Holdingban, az MVK Zrt.-ben is – mint a felügyelő bizottság tagja – és még ki tudja hol és mennyiért. Most akarsz vitázni velem? Dolgozni mikor akarsz, Gyuri?”

A válaszlevélben Hollósy András egyetért azzal, hogy „a virtuális térből kilépve helye van a nyílt, élő vitának”, hiszen ez a demokrácia alapja. Véleménye szerint a vitának a helye Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése, ahol – mint írja – „legutóbb is elmondtuk véleményünket a miskolciak előtt, nyilvánosan, élő közvetítésben, szemtől-szemben. A tömegközlekedés kapcsán is vitáztunk, jómagam például Badány alpolgármester úrral. A miskolciak pedig – vita ide, vagy oda – azt látják, hogy három év alatt a tömegközlekedés leépült. Neked pedig, mint MVK Zrt. felügyelőbizottsági tagjának és városvezető önkormányzati képviselőnek felelősséget kell vállalnod ezért.”

Hollósy András így fejezi be nyílt válaszlevelét: „A következő nyilvános közgyűlés szeptember 29-én, csütörtökön lesz, szeretettel várlak ott és minden érdeklődőt az élő, nyílt vitára, amelyet a televízió is közvetít.”

boon.hu