Az sem igaz, hogy a Nap öregségi foltokkal tarkítja a testet, mert például én 1995 óta nem láttam napot, azelőtt is erkély nélküli lakásban éltem bezártan, mégis rengeteg bőrhibám. A nap kommentje
Nagyon jó termék lehet, kár, hogy az emberek a hierulinsavas, C vitaminos, rántalanító, hidratáló termékeket nem tudják megfizetni. Én naponta fogyasztok lenmagpelyhet, abban is van hierulinsav, meg hidratáló pakolásokat használok. Az arcon lévő torzulásokat, mint betöréseket semmivel sem lehet eltüntetni. Az sem igaz, hogy a Nap öregségi foltokkal tarkítja a testet, mert például én 1995 óta nem láttam napot, azelőtt is erkély nélküli lakásban éltem bezártan, mégis rengeteg bőrhibám lett ez alatt az idő alatt. Egyetlen Nap által okozott szeplősödés a vállamon 1990-ben keletkezett, amikor már veszélyessé vált délben a napsugárzás, árultam a piacon cserepeket, használt ruhákat. Leégett, felhólyagosodott, majd szeplős lett a két vállam.

Mindenesetre én 15 éves korom óta pakoltam az arcomat vitaminokkal, rengeteg főleg forrásvizet fogyasztottam. Szerintem mindez hozzájárul a ráncosodás elkerüléséhez az arctisztítók reggeli és esti használata mellett. Nyáron muszáj volt hideg vízzel arcot mosni az izzadás miatt, ez is ráncosítja a bőrt, főleg a szemek alatt.

Gratulálok a hasznos és hatásos termékekhez!