Skip to content

A közmédia is rossz időt jósolt augusztus 20-ra, másnap viszont újravágták időjárás-jelentésüket és az OMSZ-t kiáltották ki bűnbaknak

A közmédia is rossz időt jósolt augusztus 20-ra, másnap viszont újravágták

Elsőre elmondták, hogy eső jön, másnap már a meteorológiai szolgálatot szidták.

Videólinkeket szedtek össze a Telex – magukat diplomás, ámbár nevüket elhallgató meteorológusnak nevező – olvasói az M1 híradójának néhány adásáról, ugyanis ezekben az adásokban a közmédia „pusztán a politikai kommunikáció egyik eszközeként kezdte lejáratni a meteorológus szakmát”. Ezt pedig nehéz lenne tagadni:

Az M1 híradójának vasárnapi összeállítása azonban azért igazán pikáns, mert szombati adásukban még arról volt szó, hogy az állami rendezvény lebonyolításáért felelős operatív törzs az Országos Meteorológiai Szolgálattal együttműködve jó döntést hozott, amikor a légiparádéval együtt a vihar veszélye miatt több programot is lefújt. Ekkor még kérdéses volt, hogy meg lehet-e tartani a tűzijátékot.

Aztán jött a déli híradó, amiben az M1 meteorológusa – összhangban az OMSZ-szel – ugyancsak esőt jósolt estére, majd jött az esti (ekkorra már lefújták a tűzijátékot), ahol ugyancsak a közmédia meteorológusa mondta el, hogy bár még nem érkeztek meg az ígért zivatarok, de hamarosan meg fognak. (Az alábbi összeállításban 10:30-tól látható az ominózus rész.)

Másnap azonban – hiába mondta el saját emberük is ugyanazt, mint amit az OMSZ – már a meteorológiai szolgálatot kezdték lejáratni, sőt, arra a következtetésre jutottak, hogy a Híradó egyéb forrásokból is dolgozó előrejelzése árnyaltabb volt, mitöbb, már napközben is jelezték, hogy nem lesznek este viharok. Ennek alátámasztására pedig odavágták a szombati híradójuk időjárásjelentésének egy részét, azonban a szövegből valahogy kifelejtették, azt a részt, amiben kollégájuk elhadarja, hogy eső jön.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



8 Comments

  1. Névtelen
    2022.08.24. 06:46

    a libsik befészkelték magukat az omszbe is

    1
    5
  2. Névtelen
    2022.08.24. 07:48

    Most szombatra honnan kér majd a Szoperatív Törzs előrejelzést? Vagy most is a szervezőkre bízzák? :):):)

    6
    1
  3. .
    2022.08.24. 14:37

    Drága sokeszű, összefosott, hibbant-libbant horda, hát szerintetek a „közmédia” honnan kapja az adatokat?

    1
    8
    • Névtelen
      2022.08.24. 17:51

      orbántól?

      6
      1
    • Névtelen
      2022.08.25. 08:18

      Te beteges torzszülött!! Anyád fosta össze magát mindig, hogy feszt csak az jön a pofádból?

      3
      1
      • .
        2022.08.25. 14:59

        Tudod úgy van ez, hogy az ember itt nagyrészt összefosott, hibbant-libbant, moslékkoalíciós, agymentes kocsmahuszárokkal találkozik, akik ahogy beszopják, a 444, telex, rtl, hvg, cia hazug mocskát, a moderaturha lelkes támogatásával azon mód ki is fossák. Az emésztés nem megy nekik. Tehát itt a fos alapból adott. 🙂
        Anyáddal meg csak óvatosan, ne verd nagyon, ha nem adta haza a keresetét és nehogy kistestvért csinálj! 😛

        1
        4
        • Névtelen
          2022.08.25. 17:02

          Megöltétek.

          2
          2
          • .
            2022.08.26. 13:57

            Kicsoda – kicsodát – micsodával?
            Akkor keress más nőt vagy gyereket fosfej!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük