Katasztrofális kezdés: Vukmir lenullázta a Diósgyőr csapatát
Blikk-információ

Blikk-információ

Vukmir és csapata, a DVTK két vereséggel kezdett az új idényben / Fotó: M4 Sport

Vukmir és csapata, a DVTK két vereséggel kezdett az új idényben / Fotó: M4 Sport

Miskolc – Katasztrofálisan kezdte a másodosztályú bajnokságot az egyik nagy favorit, a Diósgyőr labdarúgócsapata. Mindkét meccsét elveszítette eddig, a Nyíregyháza és a Dorog mellett a harmadik pont nélküli klub, s csupán a 18. helyen szerénykedik.

Július végén az első fordulóban 1-0-ra kikapott Siófokon, hétfőn pedig 2-1-re otthon a Soroksártól. A szurkolók már most háborognak, a szerb edző pedig magyarázkodik.

– Nehéz bármit mondani egy vereség után, de javult a játékunk, az első húsz percben teljesen domináltunk. Nem azt mondom, hogy voltak helyzeteink, az utolsó passzokba hiba csúszott. Nem mondhatom, hogy a csapatom nem akart nyerni, nem volt szerencsénk, két kapura lövésből kaptunk két gólt – értékelt az M4-nek Dragan Vukmir, a miskolciak vezetőedzője a meccs után.

(A legfrissebb hírek itt)

A Diósgyőr az előző bajnokságot a harmadik helyen zárta, így nem jutott fel, ami óriási csalódást jelentett. A hajrában, a 31. fordulót követően küldték el Kondás Elemért a kispadról, a csapat akkor második volt. Érkezett a helyére Vukmir az egyik nagy riválistól, a Szegedtől, amelytől a 30. fordulóban 5-0-ra kikaptak a diósgyőriek… Az edzőcsere inkább ártott a piros-fehéreknek, újabb vereségek jöttek, és lecsúsztak a második helyről.

– A kirúgásommal két csapatot vágtak haza a diósgyőri vezetők, a sajátjukat és a Szegedet – mondta korábban Kondás. És a DVTK kilátásai továbbra sem jók…