Skip to content

Bandi Barbara győzött a Championatus I. fordulóján

Bandi Barbara győzött a Championatus I. fordulóján

Július 22-24. között a kiskunhalasi Hirling József lovasbázison került megrendezésre a Championatus I.fordulója, ahol Bandi Barbara az elődöntőben és a döntőben is nyerni tudott az amatőr kategóriában.

Bandi Barbara győzött a Championatus I. fordulóján

A 2007 óta megrendezésre kerülő sorozat első állomásának a kiskunhalasi aréna füves pályája adott otthont. A pénteki nyitónapon Koltai Zorka két erős helyezéssel kezdett a serdülő B 110 cm-es elődöntőben negyedik és ötödik helyen zárva, míg Bandi Barbara nem talált legyőzőre az amatőr kategória 110 cm-es számában Quinadore nyergében.

Másnap nem sikerült csak Bandinak az első tízben zárnia, ám vasárnap már újra két piros-fehér lovas végzett közvetlen az élmezőnyben. Vasárnap Koltai Zorka nyolcadik lett a 115 cm-en rendezett fináléban, Bandi Barbara pedig ezúttal is győzött az amatőr döntőben az AlpexaVit díjáért, amivel megszerezte a hétvége második aranyát.

A sorozat második állomását két hét múlva Bábolnán rendezik majd, ahol a díjugrató szabályzat szerint a hat pálya után a legtöbb pontot gyűjtött lovas lesz az év championja.

Championatus I.forduló és OM Kiskunhalas

Péntek

Serdülő B 110 cm elődöntő

Koltai Zorka 4. és 5. hely

Amatőr 110 cm elődöntő

Bandi Barbara 1. hely

Szombat

Amatőr 110 cm középdöntő

Bandi Barbara 7. hely

Serdülő B 110 cm középdöntő

Koltai Zorka 24. hely

Vasárnap

Amatőr 115 cm DÖNTŐ az AlpexaVit díjáért

Bandi Barbara 1. hely

Serdülő B 115 cm DÖNTŐ

Koltai Zorka 8. hely               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Északhírnök