Hoppá! Újabb magyar sztár coming outolt: „Igen, meleg vagyok” – videó
Whisper Ton is coming outolt / Fotó: kozepsuli.hu

Whisperton is coming outolt / Fotó: kozepsuli.hu

Az egyik legsikeresebb magyar TikTok-sztár, Whisperton őszintén bevallotta, hogy meleg. Úgy gondolja, egy ideális világban nem kellene címkéket akasztania magára és magyarázkodnia azért, hogy kit szeret, hiszen ez mindenkinek a magánügye, viszont azt érezte, hogy tiszta lapokkal kell játszania a rajongói előtt, hogy ezzel őket is bátorítsa, támogassa.

Rekordhőségben vonultak több ezren tegnap a 27. Budapest Pride Felvonuláson, ami idén is nagy sikert aratott és fergeteges hangulat uralkodott a főváros utcáin. Az elfogadás népszerűsítéséért tartott rendezvényen megjelent Budaházy Edda férje is ellentüntetőként, aki beszökött a fellépők színpadjához, szexuálisan zaklatta Molnár Áront, majd az ő segítségével kellett eltávolíttatni a betolakodót. Sokan ezt a napot tűzték ki arra, hogy coming outoljanak, azaz felvállalják azt, hogy nem heteroszexuálisak.

(A legfrissebb hírek itt)

Hasonlóan volt ezzel az egyik legismertebb magyar TikTok-sztár is, Whisperton, aki bár eddig sem titkolta, hogy szeret sminkelni, különleges ruhákba öltözni és táncolni, most nyíltan felvállalta a melegségét a közösségi oldalain. A fiatal fiú Youtuberként is tevékenykedik, így egy videó formájában osztotta meg a gondolatait az előbújásáról.

„Egy ideális világban ennek a videónak nem kéne megszületnie. Egy ideális világban a szeretetnek nem kellene határokat ismernie. Egy ideális világban szeretni és szeretve lenni szabad dolog kéne hogy legyen, nemi identitástól és szexuális orientációtól függetlenül…” – jegyezte meg Ton, akit több mint 804 ezren követnek, és több mint 58 millió lájk van a videóin.

Bíztam benne, hogy a 21. században tartanak már azon a tudatossági szinten, ahol egy személyt nem az alapján ítélünk meg, hogy éppen kihez vonzódik. Ahol Ton akkor is Ton lehet, ha nem tesz magára egy címkét, egy bélyeget arról, hogy éppen ő kit szeret. Ugyanis engem mint embert nem ez határoz meg, nem ettől leszek az, aki vagyok– hangsúlyozta ki, majd hozzátette: sajnos Magyarország még nem tart ott, hogy az emberek feltételek nélkül önmaguk lehessenek. Mint mondta, sokan tartják példaképnek, ezért úgy gondolta, hogy muszáj őszintének lennie ezzel a témával kapcsolatban.

„Igen, én, Ton meleg vagyok. De talán ami még fontosabb, hogy én, Ton, Ton vagyok. Ugyanaz az ember, aki eddig voltam. Ugyanaz a srác, aki az őrült videóival mosolyt csalt az arcotokra” – fűzte hozzá és megemlítette, hogy úgy is mindig lesz valaki, aki beleköt abba, amit és ahogyan csinál, akkor meg miért ne legyen önmaga.