Skip to content

Iránymutatás irány nélkül: kétségbeesett Orbánt hallottunk Tusványoson

Iránymutatás irány nélkül: kétségbeesett Orbánt hallottunk Tusványoson

 

Rövid távon csak reménykedés, hosszú távon a magányos farkas víziói. Így összegezhető Orbán Viktor Tusnádfürdőn elhangzott, az eddigi egyik legkevésbé lelkesítő előadása. A kicsi, de hangos Magyarország mára csak egy vitorlás, a szelet a nagyok fújják, mi pedig imádkozunk, hogy arra fújják, amerre szeretnénk.

Amikor Orbán Viktor már csak gumicsontként húzza elő a migrációt, a gendert és Soros Györgyöt, és azt is csak azért, hogy egy picit megnyerje a hallgatóságot a rossz hírek előtt, akkor baj van.http://Iránymutatás irány nélkül: kétségbeesett Orbánt hallottunk Tusványoson POLITIKA Rövid távon csak reménykedés, hosszú távon a magányos farkas víziói. Így összegezhető Orbán Viktor Tusnádfürdőn elhangzott, az eddigi egyik legkevésbé lelkesítő előadása. A kicsi, de hangos Magyarország mára csak egy vitorlás, a szelet a nagyok fújják, mi pedig imádkozunk, hogy arra fújják, amerre szeretnénk. Amikor Orbán Viktor már csak gumicsontként húzza elő a migrációt, a gendert és Soros Györgyöt, és azt is csak azért, hogy egy picit megnyerje a hallgatóságot a rossz hírek előtt, akkor baj van.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2022.07.24. 09:24

    Ez az őrült barom a végén még elpusztítja az országot

    2
    1
  2. Névtelen
    2022.07.24. 10:35

    Mi lettünk az ország aki nyíltan annak drukkol, hogy egy szomszéd országot rohanjon már le Oroszország, mert nekünk így kényelmesebb.

    2
    1
  3. Névtelen
    2022.07.24. 14:54

    Valamiért kihagyta a Fidesz a fajelméleti részeket Orbán tusványosi beszédének angol összefoglalójából
    Ahogy az se került bele, hogy 2030-ra a magyaroknak kell átvenni az unió irányítását. Ki tudja, miért lehet ez?

    1
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük