Skip to content

Lezuhant egy ukrán teherszállító repülőgép. Miskolc felett is gyakran repül ez a tips

Lezuhant egy ukrán teherszállító repülőgép. Miskolc felett is gyakran repül ez a tips

Lezuhant egy teherszállító repülőgép Görögországban

Lezuhant szombaton egy Antonov-12-es típusú teherszállító repülőgép az észak-görögországi Kavala város közelében, írja a BBC. A gépet egy ukrán székhelyű cég üzemeltette, és Szerbiából Jordániába tartott, mikor lezuhant. Egyes jelentések szerint nyolc ember lehetett a repülőgép fedélzetén, de azt egyelőre nem tudni, hogy vannak-e túlélők. A görög ERT állami műsorszolgáltató szerint a repülőgép 12 tonnás, potenciálisan veszélyes rakományt szállított.

A pilóta állítólag motorprobléma miatt kért engedélyt a kényszerleszállásra a kavalai repülőtéren, de a kifutópályáig nem jutott el a gép.

Korábban írtuk

Miskolc felett. Ukrán cargo kávédaráló menni Törökből Dániába. Mi lehet a rakománya?

Miskolc felett. Ukrán cargo kávédaráló menni Törökből Dániába. Mi lehet a rakománya?

CAVOK Airlines légi teherszállítással foglalkozó ukrán légitársaság. Székhelye Kijevben található, bázisrepülőtere a Chișinăui nemzetközi repülőtér.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2022.07.18. 06:46

    A KATA-s fodrász is csak addig adott számlát, amikor először ültél bele a székébe. Aztán amikor már rájött, hogy nem ellenőr vagy akkor fusiba vágta a hajadat. Szóval mindenki megúszta havi 50 ezerrel, még azok is akik évente kerestek 40-50 milliót.
    De pl itt vannak a food pandáék meg a WOLT meg ki tudja még hány ezer ember.
    Na Ők szépen jelentkeztek ételfutárnak, a cég meg mondta nekik, hogy oké….bejelenteni nem tudunk, mert az sokba kerül váltsd ki a KATA-s igazolványt, és legyél alvállalkozó. Így jóval kevesebbet kell befizetni, és a lecsó megmarad.
    Persze ezzel a kis biciklis futár nem foglalkozik, hogy saját magát is megszopatja azzal, hogy majd csak szociális nyugdíja lesz ha megöregszik, és konkrétan mindenkinek kárt csinál azzal, hogy Ő most nem munkavállaló, hanem „kamu vállalkozó” Hiszen ez egy valakinek éri meg, de nagyon. És az nem a futár, hanem a cég, és annak a vezetőinek, akik a 40 fokos melegben nem a biciklit tekerik nagy hátizsákkal a hátukon, hanem a Maldív-szigeteken henyélnek. Annyi pénzt benne hagy egy ilyen kamu KATA-zó a cégvezetők zsebeiben, hogy azt még a holdról is látni.
    Egy futárnak, akik most itt a képeken szerepelnek sokkal jobb lenne ha alkalmazotti státuszban lennének, hiszen teljes járadékot fizetnének utánuk, és talán nyugdíjuk is lenne.
    Egyébként azért kellet ilyen villámgyorsan ezt megszüntetni, mert a kamu KATA-sok száma exponenciálisan növekedett. És aki most aktív az fizet be az államkasszába azoknak, akik most nyugdíjasok. Tehát ha valaki most nyugdíjas, akkor mindig az aktív generáció befizetései után kapja meg a dellát. De ha egy 4 milliós munkavállalói közösségbe minden évben rohamosan nő azok száma akik kikerülik a befizetést, akkor a mostani nyugdíjasok a küszöböt se fogják tudni rágni, mert nem lesz pénz rájuk.
    Nyert fordításban úgy néz ki a helyzet, hogy minél több ember, aki tüntikézik most, az konkrétan a nyugdíjrendszer szétverése mellett is leteszi a voksát.
    Pedig saját nagypapáját, és nagymamáját is szívatja.
    Ez a rendszer nagyon jó volt egy réteg számára, akik valóban arra használták a KATA-t amire való. De, hogy felismerték a kis kapukat, és a cégek elkezdték „bekatáztatni” az egyébként bújtatott munkavállalójukat, na azt ez a rendszer már nem bírja el, főleg nem ilyen számban.
    Amúgy akik most ott ülnek az Erzsébet-hídon azok közül vajon hánynak van öngondoskodásban valamilyen megtakarításuk? Nyilván egyik nem tudna felmutatni egy huncut forintot sem…persze élj a mának stb….de mindenki látja, hogy a rock sztárok, hogy sírnak manapság, hogy milyen kevés a nyugdíjuk. Ők is így lesznek majd vele. Kapnak majd egy csonka nyugdíjat és viszlát….szegényeket kiterelték oda, de valójában nem tudják, hogy a kamukatánál sokkal jobban járnának azzal ha alkalmazotti jogviszonyban lennének. Nekik amiért most valójában tüntetni kéne az nem más mint, hogy legyenek rendesen bejelentve ott ahol igazából dolgoznak!

    3
    1
    • Ványadt bácsi
      2022.07.18. 07:47

      „Nagyjaink” már ott elszúrták, hogy az adózás kedvezményét a nyugdíj járulék fizetésére is alkalmazták.
      Pedig a gondolkodás nem fáj. Bátrabb politikusok megpróbálhatnák idönként.

  2. Névtelen
    2022.07.18. 06:47

    Gondolom most a határontúli szavazok is beszállnak a magyarok százezres számláiba majd.. 😉 😡

    3
    1
  3. Ez van, de nem kell szeretni.
    2022.07.18. 16:45

    Előrebocsátom, hogy a római pápa és szűzmariska gyermeke vagyok. És még a Földem is lapos.
    Tehát simán megeszem, hogy az ukrán Bangladesbe akart fegyvert és lőszert szállítani, mert otthon van dögivel.
    Bár gyanítom, hogy a „meghibásodást” csak Ukrajna felett akarták aktiválni hogy ott véletlenül „kényszerleszálljanak”, de elpuskázták. Túl korán és túl jól sikerült a trükk.
    Ez van, ha valaki hollybudi forgatókönyv szerint játszik, de hiába a körültekintő rendezés, ha hülye balfasz a trükkmester.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük