Skip to content

Ez csak a bemelegítés volt, most kezdődik az „igazi ellenállás”

Ez csak a bemelegítés volt, most kezdődik az „igazi ellenállás”

Hétfő reggel újra a Margit hídnál tüntetnek a futárok

Hétfő reggel 7-re hirdettek meg tüntetést a Facebookon, a poszt szerint ezt ugyanazok a futárok szervezik, akik a héten az első tüntetést megtartották. Kedden, a kata szigorításának elfogadása napján, kora délután lezárták a Margit hidat.

Most azt írták, ideje komolyan venni a dolgokat, elég az „utcabálból”, meg az „influenszer politikusokból”, akkor és ott kell tüntetni, amikor és ahol igazán fáj a kormánynak. Éppen ezért a hétfői demonstrációt reggelre szervezik, a Margit híd pesti hídfőjénél.

Azt írták, ami eddig volt, az csak a bemelegítés, most kezdődik az „igazi ellenállás.” A későbbi eseményeket szervezetten és koordináltan tartják majd.

Az szeretnék, hogy tolják el a kata módosításának bevezetését januárra, a szabályokat tervezzék újra, ahogy a „rezsicsökkentés-csökkentést” is.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2022.07.17. 16:14

    …és a Basztíjjt is szét fogjuk b@szni… (egy tüntikéző drogfutár)

    1
    1
  2. Q A
    2022.07.17. 16:38

    Igazi ellenállás. De a túl nagy áram és feszültség miatt elfüstöl. De nem baj, felmegyünk Budára és kiszabadítjuk Stancsicsot. Ja, basszus, nem tudunk, mert lezártuk a hidat.
    Nem baj, szívjunk el mégegy spanglit…

    1
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük