Miskolc. Sebe-Gazdig Judit demokratikus és liberális elvek mentén gondolkodik és a vízben is otthon van

Az 1989-ben született Sebe-Gazdig Judit a Baross Gábor Közlekedési és Postaforgalmi Szakközépiskola elvégzése után a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar marketing szakán szerezte meg diplomáját. A közösségi munka, a közösségfejlesztés mindig kiemelt fontossággal bírt nála, szervezett egyebek mellett nyári gyermektáborokat, autós és sportrendezvényeket. Dolgozott marketinges és PR-ügyintézőként, úszóoktatóként, aquafitnesz-edzőként, de van gyakorlata ügyviteli, pénzügyi és munkaügyi területen is. Bevallása szerint mivel a demokratikus és liberális elvek mentén gondolkodik, ezért a Demokratikus Koalíció iránymutatása és értékrendje áll hozzá a legközelebb.

Az egységes támogatást bizonyítandó, részt vett még a bemutató sajtótájékoztatón Szopkó Tibor (Momentum) alpolgármester, Szarka Dénes, a Jobbik miskolci elnöke, a Velünk a Város frakcióvezető-helyettese, valamint Doszpoly Botond, a Lehet Más a Politika (LMP) Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke (a Párbeszéd miskolci elnöke, Göröncsér Zsolt nyaralását tölti, ezért nem tudott ott lenni a sajtótájékoztatón – a szerző).

Mint ismert, a miskolci 3-as számú egyéni választókerület korábbi önkormányzati képviselője, Hegedüs Andrea listán bekerült a parlamentbe. Itteni mandátumáról május végén mondott le az összeférhetetlenség miatt. Ahogy arról korábban beszámoltunk, szeptember 25-ére tűzte ki az időközi választás időpontját a Helyi Választási Bizottság múltheti ülésén. A választási értesítőket augusztus 5-éig kiküldik, 6-ától tudják átvenni az ajánlóíveket a pártok, amiket augusztus 22-éig kell majd leadniuk. A kampányidőszak augusztus 6-án kezdődik.

Ha valakinek van egy fürdőruhás képe, ne dugdossa , küldje