Hajdú Pétertől is elköszön a kormányközeli tévé

Újabb kormányközeli médiavállalatnál húzzák meg a nadrágszíjat, Life TV-t és Ozone TV-t működtető társaság megválik legismertebb arcaitól is, így Hajdú Péternek és Ábel Anitának is felmondtak, számolt be a Blikk.

Blikk információi szerint a Hajdú Péter operatív vezérigazgató vezette Media Vivantis Zrt.-t is elérte a kormányközeli médiában zajló átszervezési hullám, költségcsökkentés. A Life TV-t és Ozone TV-t működtető társaságnál csoportos létszámleépítést hajtanak végre – az erről szóló dokumentumot már megkapták a kollégák –, és elköszönnek valamennyi sztárjuktól is.

 

Hajdú Pétertől is megválnak. Forrás: LifeTVHajdú Pétertől is megválnak. Forrás: LifeTV

 

Egy ideig hallani lehetett arról, hogy a TV2 csoportba kerülnek majd a csatornák, de ez valószínűleg nem így lesz, hanem nagyságrendileg kisebb büdzsével, saját gyártású műsorok, show-k nélkül készülő hagyományos kábelcsatornaként működnek tovább.

A leépítés így megszűnik az Ébredj velünk című reggeli műsor, amelyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett. Lekerül a képernyőről a Hajdú Péter vezette Összezárva és Frizbi is, ahogy az Ábel Anita műsorvezetésével készült Activityt, és a Győzike, Cooky, Zámbó Krisztián mindennapjait bemutató Van életünk című reality is. A lap információit megerősítette a tulajdonos Vaszily Miklós is.

Fotó: Archív