Hol találkozhattok vele? Ezek mennek…
Új arc a #vándorláss túravezetői között 🙂
Hol találkozhattok vele? Elsősorban Dél-Törökországban. Már lehet jelentkezni az első törökországi VándorLássra.
„Az élet egy misztikus utazás, hát élvezd! Táncolj, szeress, légy bátor, és szívből nevess 🙂” Lilly
Mindenkinek egy nagy mosolygós Szia 🙂 Lilly vagyok.
Bővebben annyit tudnék mondani magamról bemutatkozásként, hogy idegenvezető vagyok otthon – Felvidéken és külföldön is. Törökországban éltem több évet, mint „kitelepített” idegenvezető. A munkám a hobbim, mivel élvezem minden pillanatát. A kirándulás, a nyelvek, a sport, a zene, szórakozás és a természet gyerekkoromtól a kedvenc elfoglaltságaim közé tartoznak. A mesterségem szépsége nem csak a gyönyörű helyek amiket meglátogatok, hanem az emberek akiket boldoggá tehetek az utazások során.
Az élet egy nagy kaland és lehetőség számomra, ahol felfedezhetem a világot és megismerhetem saját magam és az emberi lélek rejtett zugait. Számomra akkor teljes értékű egy kirándulás, ha a test a szellem és a lélek is pozitív energiával töltődik. Ehhez elengedhetetlen bizonyos mennyiségű mozgás a szabadban, gyönyörű helyek, tartalmas beszélgetések, elmélkedések, vagy éppen elcsendesedés egy naplemente közben.
Ha csodás élményekre és megtapasztalásokra vágysz, használd ki az alkalmat, és add át magad a Lilly féle életérzésnek az utazásunk során! 🙂