30-ad magammal , egy esti beszélgetésen, sétán Ózd-Center városrészen, ahol múlt hét szombaton egy köztiszteleben álló 70 éves munkából traktorján hazatérő barátunkat akarták meglincselni Ezek mennek
Meg kell tanulnia mindenkinek….(Az Ózd Centeri eset kapcsán)
Ma koraeste hétköznapi emberként én is részt vettem kb. 30-ad magammal 🚜, egy esti beszélgetésen, sétán Ózd-Center városrészen, ahol múlt hét szombaton egy köztiszteleben álló 70 éves munkából traktorján hazatérő barátunkat akarták meglincselni. Az esetet sokan ismerhetik.
Megnéztük azt a helyszínt ahol az esemény történt. A házat ahol az a bizonyos ballagási mulatság folyt keresztül az utcán. Ahol csodával határos módon nem történt meg a legrosszabb.
Láthattuk néhányukat azoknak, akik még néhány napja a szemtanúk elmondása alapján azt kiabálták, hogy „Öld meg!”👊
Kiérkezésünket követően kb. 15 percel 5 rendőrautó🚓, 10 rendőr érkezett nyílvánvalóan „jó indulatú” bejelnetés alapján. Miután sem közlekedési, sem egyéb szabályt senki nem sértett csak egy igazoltatásra került sor.✅
☝️Meg kell tanulnia mindenkinek, hogy soha többé ilyen nem fordulhat elő! Sem itt Ózdon sem máshol!
⚖️És valódi törvényhozási cselekvésre van szükség mind a büntetések szigorításának területén, mind a rendőrség jogainak bővítése területén, a rendőri fizetések területén!
❗Politikusok, önkormányzatok, pártok, miniszterek, közszolgák! Ez az Önök feladata és nem tűr bürokrata időhúzást!